Libnet.ro
UNICEF

16:16

Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat ieri, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica, ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Liviu Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat sambata, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

Liviu Dragnea: Ordonanta de urgenta care le permite alesilor locali sa schimbe partidul fara sa-si piarda mandatul, gata pana la finalul acestei luni

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Bistrita, ca ordonanta de urgenta care le permite alesilor locali sa schimbe partidul fara sa-si piarda mandatul va fi gata pana la finalul lunii august. El a precizat ca a fost determinat sa propuna aceasta ordonanta de urgenta de numeroasele blocaje din consiliile locale si judetene din tara.

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud: Liberalii au tradat votul romanilor din 2012 cand au ales sa rupa USL-ul si sa faca majoritati cu PDL

Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, a afirmat, duminica, referindu-se la pozitia PNL fata de OUG privind apartenenta politica a alesilor locali, ca liberalii sunt cei care au tradat votul.

Monica Macovei: Liviu Dragnea a inceput sa racoleze alesi locali pentru PSD si vrea sa schimbe legea care ii sta in cale

Europarlamentarul Monica Macovei afirma ca Liviu Dragnea vrea sa legalizeze o ilegalitate prin ordonanta care va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica.

Dragnea: Sa dam alesilor locali doua saptamani sa-si aleaga partidul fara sa piarda mandatul

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, ieri, la Suceava, ca in prezent foarte multi alesi locali activeaza pentru alte partide si propune ca pentru o perioada de doua saptamani sa existe posibilitatea ca alesii locali sa isi aleaga partidul fara sa isi mai piarda mandatul, precizand ca este necesara o Ordonan and ta de Urgen and ta in acest sens, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis: Ar fi o mare eroare daca Guvernul Ponta ar da o ordonanta care ar aproba migratie politica

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, considera ca ordonanta care le va da dreptul alesilor locali sa migreze de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul este o eroare.

Klaus Iohannis: Ar fi o mare eroare daca Guvernul Ponta ar da o ordonanta care ar aproba migratia politica

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, considera ca ordonanta care le va da dreptul alesilor locali sa migreze de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul este o eroare.

Curtea de Apel a admis sesizarea PNL prin care ataca la CC ordonanta privind alegerile prezidentiale

Solicitarea depusa de PNLprivind ordonanta de urgenta prin care se modifica legea de organizare a alegerilor prezidentiale a fost admisa, joi, de Curtea de Apel Bucuresti. Astfel, solicitarea liberalilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )