Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei (VIDEO)

Liderii social-democrati nu mai au rabdare pana la Comitetul Executiv anuntat pentru finalul lunii la Iasi si cer organizarea imediata a unei sedinte care sa clarifice criza din interiorul partidului si. continuă pe B1

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

RASTURNARE DE SITUATIE in PSD! Guvernul Tudose, pe faras

Conflictul dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose pare sa-i exaspereze pe social-democrati. Desi un Comitet Executiv National al PSD era programat pentru finele lunii, mai multi lideri locali au cerut ca sedinta s.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )