Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, prima reactie dupa ce Gotiu a luat bataie de la Palada: Nu da chifle (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, prima reactie dupa ce Gotiu a luat bataie de la Palada: Nu da chifle (VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat pentru prima data incidentul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu, din studioul B1 TV. Liderul PSD s-a intrebat daca nu cumva senatorul USR o fi spus ceva si de aceea a. continuă pe B1

Premierul Mihai Tudose, prima reactie dupa urgia din vestul tarii

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie la Antena 3, dupa urgia din vestul tarii. A fost o urgie, transmit si eu sincere condoleante. Din punct de vedere guvernamental e celula de criza la Minist.

Mirel Palada, prima reactie dupa ce l-a agresat pe Gotiu in studio-ul B1TV: Nu mor caii cand vor useristii (FOTO si VIDEO)

Sociologul Mirel Palada a scris luni, pe Facebook, un mesaj dupa ce l-a agresat fizic pe Mihai Gotiu, vicepresedintele Senatului, in pauza publicitara a emisiunii Nadiei Ciurlin de la B1TV. Aceasta este prima.

Oana Zavoranu, prima reactie dupa zvonurile ca asteapta un copil: Sunt insarcinata cu...

La 44 ani, Zavoranu si-a ingropat trecutul si traieste o noua viata. in urma cu un an s-a maritat in mare secret cu palestinianul Alex Ashraf. Dupa ce s-a spus ca ar fi.

Mirel Palada, PRIMA REACTIE publica dupa scandalul cu Mihai Gotiu: Nu mor caii cand vor...

Sociologul Mirel Palada a avut o prima reactie in scandalul cu Mihai Gotiu. Fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta a scris un mesaj inedit pe pagina sa de Facebook: Aha. Deci Voi.

Mirel Palada, prima reactie publica dupa scandalul cu Mihai Gotiu: Nu mor caii cand vor USR-istii

Sociologul Mirel Palada a avut o prima reactie in scandalul cu Mihai Gotiu. Fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta a scris un mesaj inedit pe pagina sa de Facebook: Aha. Deci Voi.

Niculae Badalau, prima reactie dupa scandalul cu Marin Anton: Dumnezeule, era o petrecere! Nu am avut decat un schimb de replici. Detest violenta

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, sustine ca a avut doar un schimb de replici cu liberalul Marian Anton, aseara, la o nunta, dar ca nu s-a lasat cu bataie. Marin Anton sustine ca Badalau l-a injurat de maicuta lui, iar apoi l-a lovit cu podul palmei in gura.

Prima reactie a lui Badalau dupa ce a fost acuzat ca a lovit un liberal: Nici macar nu l-am atins. Totul e cusut cu ata alba. Eu detest violenta (VIDEO)

Omul doi din PSD, Niculae Badalau, s-a ales cu plangere penala dupa ce l-ar fi batut pe deputatul liberal Marin Anton, la nunta fiului primarului din Comana. Liberalul sustine ca presedintele executiv al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )