Libnet.ro
UNICEF

12:46

Dragnea: Nu se pune problema schimbarii lui Tudorel Toader de la Ministerul Justitiei

Antena3 Antena3,
Dragnea: Nu se pune problema schimbarii lui Tudorel Toader de la Ministerul Justitiei

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca, din punctul sau de vedere, nu se pune problema inlocuirii lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justitiei, dar ca aceasta deciziie apartine. continuă pe Antena3

Dragnea: Nu imi asum raportul prezentat de Tudorel Toader privind Ministerul Public si DNA

Presedintele, PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu isi asuma raportul prezentat public de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea Ministerului Public si a.

VIDEO. Seful PSD, Liviu Dragnea, il critica pe Tudorel Toader pentru ca nu i-a demis pe Kovesi si Lazar: Am o oarecare dezamagire. Eu nu imi asum decizia ministrului Justitiei

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamagit de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a nu-i demite pe procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Seful PSD, Liviu Dragnea, il critica pe Tudorel Toader pentru ca nu i-a demis pe Kovesi si Lazar: Am o oarecare dezamagire. Eu nu imi asum decizia ministrului Justitiei

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a declarat dezamagit de decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a nu-i demite pe procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Liviu Dragnea nu isi asuma solutia de mentinere a procurorilor-sefi si ironizeaza monitorizarea anuntata de ministrul Justiei, Tudorel Toader: Am vazut ca tremura de frica procurorii sefi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca nu isi asuma deciziaministrului Justitiei, Tudorel Toader, in urma raportului pe care l-aprezentat acesta in urma cu o zi si in urma caruia a decis sa nudeclanseze mecanismul de revocare din functie a procurorilor AugustinLazar si Laura Codruta Kovesi.

Ministerul Justitiei: Tudorel Toader si Hans Klemm au discutat despre sprijinul SUA in recuperarea prejudiciilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, au discutat, luni, despre proiecte comune in domeniul justitiei, inclusiv despre sprijinul oferit de Statele Unite in recuperarea prejudiciilor provenite din infractiuni, anunta Ministerul Justitiei.

L. C. Kovesi, la Ministerul Justitiei pentru discutii cu Tudorel Toader

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru a purta discutii cu Tudorel Toader. Laura Codruta Kovesi le-a spus jurnalistilor ca va face declaratii dupa intalnirea cu ministrul Justitiei.

Kovesi, la Ministerul Justitiei pentru discutii cu Tudorel Toader

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru a purta discutii cu Tudorel Toader, transmite Digi24. ro.

Kovesi a ajuns la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu ministrul Tudorel Toader

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a ajuns luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu ministrul Tudorel Toader. Discutiile au loc in contextul in care, acum doua.

Klaus Iohannis, despre Tudorel Toader: Ma astept de la domnul ministru sa sprijine Ministerul Public. Sunt foarte multumit de DNA, isi fac foarte bine treaba

Presedintele Klaus Iohannis si-a reafirmat sprijinul pentru procurorii-sefi ai DNA, DIICOT si pentru procurorul general, spunand ca se asteapta de la ministrul Tudorel Toader sa ii.

Purtatorul de cuvant al PSD, despre decizia lui Tudorel Toader de a nu-i revoca pe Lazar si Kovesi: Ne-am exprimat sustinerea pentru ministrul Justitiei indiferent de rezultatul raportului si de concluzii

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a declarat miercuri, pentru News. ro, ca, pana la o pozitie exprimata de liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, partidul il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca urmare a prezentarii raportului privind activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general Augustin Lazar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )