Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dragnea, reactie dupa ce pesta porcina a lovit Teleormanul: Nu sunt angajat la ferma fiului meu. Nu ma intereseaza

B1 B1,
Dragnea, reactie dupa ce pesta porcina a lovit Teleormanul: Nu sunt angajat la ferma fiului meu. Nu ma intereseaza

Liviu Dragnea a declarat ca nu stie daca ferma fiului sau este afectata de pesta porcina. Asta in contextul in care tocmai a fost confirmat primul focar de pesta porcina africana in judetul. continuă pe B1

Ferma fiului lui Liviu Dragnea, in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina africana

Ferma Salcia, singura ferma comerciala de porcine din judetul Teleorman, detinuta majoritar de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea - liderul PSD, este in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina.

Pesta porcina africana a ajuns si in judetul Teleorman

Alerta in Teleorman. Un focar de pesta porcina a fost confirmat in localitatea Slobozia Mandra. Virusul a fost descoperit la un porc mort aruncat langa o padure. Toate gospodariile din zona sunt acum.

Pesta porcina se extinde amenintator: 74 de focare in 14 localitati din judet

Virusul moral face prapad in Baragan. Prefectul judetului Calarsai, Geprge Iacob, a anuntat ca in prezent, exista 74 de focare de pesta porcina conformate in 14 localitati. De asemenea, sunt in lucru analize de laborator pentru 3 suspiciuni in localitatile Curcani, Gradistea si rasa.

Pesta porcina a ajuns si in Teleorman. A fost activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt. Potrivit unei.

Primul caz de pesta porcina din Teleorman a activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt.

Pesta porcina a ajuns la granita judetului Olt. Lista localitatilor care intra sub supraveghere. Ce fac medicii veterinari

Pesta porcina africana a fost descoperita la resturile unui porc identificat intr-o padure din localitatea Mandra-Slobozia din judetul Teleorman, la limita cu judetul Olt, mai multe localitati din Olt intrand, din acest motiv, sub supraveghere incepand de astazi.

Primul caz de pesta porcina in Teleorman

In judetul Teleorman a fost confirmat, marti, 16 septembrie, primul caz de pesta porcina. Veterinarii spun ca boala a fost confirmata la cadavrul unui porc aruncat in apropierea padurii din localitatea Slobozia Mandra.

Alerta in Buzau. A fost descoperit un nou focar de pesta porcina africana

In satul Amara, comuna Balta Alba, a fost identificat al patrulea focar de pesta porcina africana, conform unui comunicat al Prefecturii Buzau. VirusulPPA a fost confirmat la un porc domestic mort.

Ioana Bran, prima reactie dupa ce Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica: Ce replica i-a dat ministrul Tineretului si Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a avut o prima reactie dupa ce social-democratul Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica si a facut mai multe comentarii cu privire la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )