Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dragnea, la Romania TV: Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna din partea PSD pentru Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, la Romania TV: Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna din partea PSD pentru Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Romania TV, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie. continuă pe Hotnews

Dragnea: Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna din partea PSD pentru Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Daca doar 100 de oameni au protestat azi, inseamna ca restul au vrut doar demisia lui Ponta/ Vom castiga alegerile parlamentare si revenim la guvernare

Liviu Dragnea este invitat la aceasta ora in platoul Romaniei TV. Seful PSD crede ca protestele din aceasta seara din Piata Universitatii demonstreaza, prin numarul mic de participanti, ca protestele masive care au avut loc dupa tragedia din clubul Colectiv au urmarit doar demisia guvernului Victor Ponta si ca toate celelalte obiective urmarite atunci au fost abandonate. Victor Ponta nu trebuia sa demisioneze atunci. Se ajunsese la un echilibru economic, lucrurile mergeau bine, a declarat Dragnea. Despre revenirea la guvernare: Vom castiga alegerile parlamentare la anul si presedintele Iohannis va fi nevoit sa numeasca un premier de la PSD care sa formeze guvernul.

Ce varianta foarte buna are PSD pentru Primaria Capitalei

PSD nu a luat inca decizia oficiala pentru viitorul candidat la Primaria Capitalei, dar are deja o varianta foarte buna.

FOTO: Traian Basescu explica de ce merge la Romania TV

Fostul presedinte Traian Basescu le-a explicat prietenilor lui de pe Facebook de ce accepta invitatiile la emisiunile difuzate pe postul de televiziune Romania TV. Astfel, Basescu a aratat ca doreste sa atinga prin discursul sau si publicul tinta al acestui post de televiziune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )