Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Salariile primarilor vor creste din ianuarie 2014.

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Salariile primarilor vor creste din ianuarie 2014.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca a preluat propunerea Asociatiei comunelor de a reclasifica localitatile in functie de numarul de locuitori, el aratand ca unii primari vor primi, in consecinta, salarii majorate de la 1 ianuarie 2014, ca urmare a acestei reclasificari, relateaza Mediafax. Pana acum, clasificarea localiatilor era in functie de comune, orase, municipii, fara sa se tina cont de numarul de locuitori. Propunerea lor, corecta, este ca in legislatie clasificarea sa fie . continuă pe România Liberă

Guvernul va mari salariile primarilor de la 1 ianuarie

Vicepremierul Liviu Dragnea le-a transmis, joi, reprezentantilor Asociatiei primarilor ca premierul Victor Ponta a fost de acord cu majorarea salariilor primarilor, el aratand ca acestea vor fi majorate de la 1 ianuarie 2014, transmite Mediafax. La randul sau, premierul Ponta le-a transmis, joi, reprezentantilor Asociatiei Primarilor ca le va rezolva cererea de a face parte din comisiile de inventariere, prevazute de Legea retrocedarilor, el aratand ca le face un rau, dar ca responsabilitatea va fi impartita si nu-si va lua doar el injuraturile.

Ce compromisuri face Ponta pentru a mari salariile primarilor

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au avut abia, joi, o discutie cu primarii pe care ANI i-a gasit incompatibili in urma cu o luna. Primarilor li s-a explicat inca o data ca, in ceea ce priveste decizia ANI nu se poate interveni, dar li s-a promis in schimb ca li se va mari salariile. Exista insa un obstacol: actuala lege a salarizarii.

Microsoft 'isi ia mana' de pe utilizatorii XP: din aprilie 2014, utilizatorii romani nu vor mai beneficia de niciun fel de suport

Utilizatorii romani de Windows XP si Office 2003 nu vor mai beneficia de niciun fel de suport din partea companiei Microsoft pentru cele doua produse, acestia avand la dispozitie sapte luni pentru a migra catre Windows 8 si Office 365. Ce implica acest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )