Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dragnea: Sunt multi oameni de afaceri care vor sa plece din Romnia de frica pentru ca pot fi acuzati oricnd de evaziune. Legislatia va fi modificata

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Sunt multi oameni de afaceri care vor sa plece din Romnia de frica pentru ca pot fi acuzati oricnd de evaziune. Legislatia va fi modificata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca legislatia privind evaziunea fiscale va fi modificata in scurt timp, el sustinand ca legea actuala este proasta si ca sunt multi oameni de afaceri care vor sa plece din Romania de frica. continuă pe Hotnews

Dragnea anunta modificarea legislatiei in privinta evaziunii fiscale: Sunt multi oameni de afaceri care vor sa plece din Romania de frica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, ca in scurt timp trebuie modificata legislatia in privinta evaziunii fiscale. chiar daca declaratia sa va genera critici de la anumite unitati militare, el sustinand ca legislatia actuala este proasta, ca orice om de afaceri poate fi acuzat de evaziune fiscala si ca sunt multi oameni de afaceri care vor sa plece din Romania de frica.

Veste CATASTROFALA pentru multi romani! Schimbari MAJORE pentru cei care vor sa obtina PERMISUL DE CONDUCERE!

Anul acesta vor avea loc mai multe schimbari care ii va viza pe cei care vor urma sa obtina permisul auto. Daca in anii trecuti carnetul se obtinea mai usor, acum lucrurile s-au schimbat.

Premii cu valoarea totala de 600.000 euro pentru concepte de afaceri care rezolva probleme globale

Programul european Copernicus Masters pune la bataie premii cu valoarea totala de 600. 000 de euro pentru aplicatii si concepte de afaceri care sa rezolve probleme sociale si comerciale care afecteaza intregul glob.

Scandal in fotbalul romanesc! Contra lanseaza LOVITURA impotriva lui HAGI: A jignit multi oameni

Cosmin Contra, selectionerul Romaniei, a reactionat dupa ce Gica Hagi i-a reprosat ca nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru amicalele cu Chile si Finlanda, din 31 mai si 5 iunie. Sunt dezamagit. Mi-a promis.

Cristian Topescu a murit. Dragnea: S-a stins vocea care a spus povestea celor mai frumoase momente din sportul romanesc

Cristian Topescu a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, dupa anuntul decesului fostului comentator sportiv Cristian Topescu, ca s-a stins vocea care a spus povestea celor.

Circa 1.300 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 285 locuri de munca vacante. Cele mai multe joburi sunt in Germania, Olanda si Polonia.

Promovare de 10.000 euro si consultanta pentru firmele care vor sa strnga bani prin crowdfunding

Primele 10 campanii de crowdfunding care isi propun sa atinga un target financiar de cel putin 5. 000 euro pe platforma Startarium pot primi un boost de promovare in valoare de 1. 000 euro fiecare, anunta reprezentantii platformei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )