Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dragnea si Tariceanu, scrisoare pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Dragnea si Tariceanu, scrisoare pentru Klaus Iohannis

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu i-au trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care il anunta ca, luni, se va ajunge la votul de investitura, deci se va finaliza procedura de. continuă pe Antena3

Dragnea, ironic dupa discursul lui Iohannis: Nu putea sa rateze momentul...

Liderul PSD si-a manifestat speranta ca presedintele Romaniei sa devina mult mai constient simai informat. Reactia lui Liviu Dragnea vine dupa ce Klaus Iohannis a sustinut un discurs transant,.

Dragnea si Tariceanu, SCRISOARE DESCHISA catre presedintele IOHANNIS: Ce ii CER liderii PSD-ALDE (VIDEO)

Presedintii Camerei Deputatilor si Senatului si in acelasi timp lideri ai coalitiei guvernamentale PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, i-au adresat o scrisoare deschisa presedintelui.

Tariceanu, despre criticile presedintelui Iohannis: Nu cred ca au altceva decat o pura valoare politica. Realitatile demonstreaza exact contrariul

Criticile aduse Coalitiei de guvernare de catre presedintele Klaus Iohannis, la ceremonia de depunere a juramantului de investitura de catre noul guvern, au doar o pura valoare politica, iar realitatile demonstreaza exact contrariul a ceea ce a spus presedintele pe aproape toate planurile, sustine liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Guvern dupa depunerea juramintelor: Nu aceasta e performanta pe care o asteptau romanii

Klaus Iohannis a sustinut un discurs dupa terminarea depunerii juramintelor ministrilor din guvernul Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat din nou in timp ce statea la rand pentru a urca pe partie in Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a fost, sambata, din nou la schi in judetul Alba, in Muntii Sureanu, fiind fotografiat in timp ce statea la rand sa urce pe partie, relateaza News. ro. Si in 6 ianuarie, Iohannis a fost la schi in aceeasi locatie, pe domeniul schiabil din Romania aflat la cea mai mare altitudine.

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat din nou la coada pentru a urca pe partie in Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a fost, sambata, din nou la schi in judetul Alba, in Muntii Sureanu, fiind fotografiat in timp ce astepta la rand sa urce pe partie. Si in 6 ianuarie, Iohannis a fost la schi pe aceeasi partie, pe domeniul schiabil din Romania aflat la cea mai mare altitudine.

Bruxelles, Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker vor discuta asupra problemelor din Justitie

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa la Bruxelles pe 31 ianuarie, pentru o intalnire cu Jean-Cl.

Se vorbeste despre un BLAT cu Klaus IOHANNIS!. Adrian Nastase ARUNCA BOMBA ZILEI!

Fostul premier, Adrian Nastase, a facut acuzatii grave la adresa PSD, sustinand ca acestia i-ar i-ar usura presedintelui Klaus Iohannis misiunea de a castiga al doilea mandat la Palatul.

Nastase, acuzatii GRAVE la adresa PSD: Se vorbeste despre un BLAT cu Klaus Iohannis!

Fostul premier, Adrian Nastase, a facut acuzatii grave la adresa PSD, sustinand ca acestia i-ar i-ar usura presedintelui Klaus Iohannis misiunea de a castiga al doilea mandat la Palatul.

Ce a aparut sambata pe pagina de Twitter a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a comemorarii victimelor Holocaustului, in care afirma ca Romania continua sa lupte impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )