Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dragnea si Tudose, intalnire cu delegatia SUA la Adunarea Parlamentara NATO de la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Dragnea si Tudose, intalnire cu delegatia SUA la Adunarea Parlamentara NATO de la Bucuresti

Premierul Mihai Tudose si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, se intalnesc, sambata, cu membrii delegatiei Congresului Statelor Unite ale Americii la Adunarea Parlamentara NATO, care se desfasoara la Bucuresti, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Tudose, la intalnirea cu delegatia SUA condusa de Mike Turner: Romania a fost si va ramane un partener de incredere al SUA si in NATO

Premierul Mihai Tudose a subliniat, sambata, in cadrul intrevederii pe care avut-ocu o delegatie condusa de congresmanul american Mike Turner, ca Romania a fost si va ramane in continuare un partener de incredere al SUA si in NATO.

Ministerul Apararii, la Adunarea Parlamentara Nato: Suntem constienti de procedurile birocratice de la granitele Romaniei, de aceea am insistat in Guvern asupra unui Schengen militar

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat sambata, la Adunarea arlamentara a Nato, ca in Guvern s-a discutat despre un asa-numit Schengen militar, in contextul in care convoaiele militare stau in sir la granita din cauza birocratiei, relateaza Agerpres.

Adunarea Parlamentara NATO, in acest weekend la Bucuresti. Tensiunile cu Rusia si in zona Marii Negre, amenintarile teroriste si sporirea cheltuielilor din Aparare, pe agenda discutiilor

Peste 300 de parlamentari delegati din cele 29 de state membre NATO plus alti delegati din partea a 23 de state asociate sau cu rol de observator se reunesc in urmatoarele patru zile la Bucuresti, la Palatul Parlamentului. Tensiunile cu Rusia, securitatea in zona Marii Negre si amenintarile teroriste din Orientul Mijlociu vor fi pe agenda discutiilor si dezbaterilor, iar parlamentarii NATO sunt asteptati sa adopte o serie de rezolutii prin care sa indemne la sporirea cheltuielilor din Aparare a membrilor NATO, reducerea fragmentarii industriei de aparare europeana, precum si intarirea relatiilor cu Uniunea Europeana.

Liviu Dragnea, la intalnirea cu o delegatie a Congresului SUA, a reiterat cerinta ridicarii vizelor pentru romani

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit sambata cu delegatia Congresului SUA la Adunarea Parlamentara NATO, eveniment organizat in aceste zile la Bucuresti. Liderul PSD a afirmat ca le-a cerut acestora extinderea cooperarii cu SUA si in domeniul economic, insuficient exploatat, plus ridicarea vizelor pentru cetatenii romani.

Adunarea Parlamentara a NATO aduce la Bucuresti peste 50 de delegatii nationale

Adunarea Parlamentara a NATO va reuni la Bucuresti, de vineri pana luni, peste 50 de delegatii nationale, secretarul general al Organizatiei Tratatului Nord-Atlantic, Jens Stoltenberg, urmand sa fie pr.

Romania a fost si va ramane un partener de incredere al SUA si in NATO

Romania a fost si va ramane in continuare un partener de incredere al SUA si in NATO, a afirmat astazi premierul Mihai Tudose in cadrul intalnirii pe care avut-o, la Palatul Victoria, cu o delegatie condusa de congresmanul Mike Turner, presedinte, in Congresul SUA, al Grupului de Prietenie pentru Romania si al Subcomitetului pentru forte aeriene si terestre tactice a Congresului SUA, la care a participat si ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )