Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dragnea vrea o comisie de ancheta privind activitatea SPP

Adevărul Adevărul,
Dragnea vrea o comisie de ancheta privind activitatea SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se impune initierea unei comisii de ancheta privind SPP, precizand totodata ca el va merge la orice comisie va fi chemat. continuă pe Adevărul

Se impune o comisie de ancheta privind SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca se impune initierea unei comisii de ancheta privind SPP, precizand totodata ca el va merge la orice comisie va fi chemat.

Dragnea: Se impune o comisie parlamentara de ancheta in cazul SPP

Liviu Dragnea crede ca se impune infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru activitatea Serviciului de Paza si Protectie, condus de Lucian Pahontu, pe care seful PSD l-a acuzat in mai multe randuri de imixtiune in activitatea politica.

Surse: Dragnea vrea SPP in subordinea lui Carmen Dan. Ce spune legea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a confirmat si el, la finalul saptamanii, ca abandoneaza protectia Serviciului de Protectie si Paza SPP), dupa ce toti ministrii Guvernului Dancila au renuntat la aceasta. Pe aceeasi linie critica a declaratiilor PSD, liderul ALDE a adaugat ca ar trebui luata in considerare mutarea SPP in subordinea Ministerului de Interne. Surse politice Adevarul au confirmat posibilitatea acestei mutari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )