Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dragnea: Nu vreau sa mai merg la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea: Nu vreau sa mai merg la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, ca nu vrea sa mai mearga la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: Nu mai merg la Cotroceni pana dupa alegerile prezidentiale, nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui Iohannis /Am stat cu mana intinsa pana am amortit

Liderul PSD, a declarat vineri, dupa sedinta conducerii PSD, ca nu mai vrea sa mearga la Palatul Cotroceni pana dupa alegerile prezidentiale, pentru ca nu mai are incredere in presedintele Klaus Iohannis.

Dragnea: Nu vreau sa mai merg la Cotroceni. Iohannis sa se faca membru PSD, daca vrea sa vorbeasca despre partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu vrea sa mai mearga la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale. Nu vreau sa mai merg la Cotroceni, decat dupa alegerile.

Nu mai vreau sa merg la Cotroceni pentru ca nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca nu mai vrea sa mearga la Palatul Cotroceni decat dupa alegerile parlamentare, transmitandu-i presedintelui Klaus Iohannis rugamintea de a nu se mai referi niciodata la PSD.

Dragnea: Nu mai merg la Cotroceni pana la prezidentiale

Liviu Dragnea a declarat ca nu va mai merge la Palatul Cotroceni pana la viitoarele alegeri prezidentiale, deoarece este tot mai convins ca presedintele Klus Iohannis nu este neimplicat politic. Mihai Tudose,.

Dragnea: Nu mai merg la Cotroceni pana la prezidentiale (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu va mai merge la Palatul Cotroceni pana la viitoarele alegeri prezidentiale, deoarece este tot mai convins ca presedintele Klus Iohannis nu este neimplicat politic. Mihai Tudose,.

Telefoanele OnePlus te spioneaza in liniste si aduna mai multe date decat ar trebui

Telefoanele OnePlus colecteaza mai multe date decat ar trebui si reusesc sa faca asta fara permisiunea utilizatorilor. Chris Moore, detinatorul unui blog de securitate cibernetica, a publicat recent un articol in acre demonstreaza ca OnePlus a colectat si transmis date personale fara permisiunea sa. Acesta a descoperit un domeniu ciudat cand completa provocarea SANS Holiday [].

Dragnea si Tudose, la cutite, din cauza inaltimii. Dragnea:E mai inalt decat mine si nu ma mai vad de microfoane!

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au iesit zambitori si pusi pe glume de la sedinta Comitetului Executiv, in care s-au stabilit propunerile PSD pentru functiile de ministri ramase vacante. in.

NEW MONEY: Un fermier din sud a redus suprafata cultivata de 300 de ori, dar acum face cu o floare mai multi bani decat cu o cultura de cereale

Odata cu dezvoltarea culturilor de nisa, fermierii romani au constatat ca marimea nu conteaza neaparat in relatia dintre suprafata culturilor si banii ramasi in buzunare dupa recoltare. Asa a aparut si interesul pentru plantatiile de trandafiri, o afacere noua, dar cu o aroma puternica de profit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )