Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragos Anastasiu critica ancheta din turism a Consiliului Concurentei: A fost cea mai traumatizanta perioada din viata mea de antreprenor

Adevărul Adevărul,
Dragos Anastasiu critica ancheta din turism a Consiliului Concurentei: A fost cea mai traumatizanta perioada din viata mea de antreprenor

Dragos Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, sustine ca anul trecut a fost cea mai traumatizanta perioada din viata sa de antreprenor, ca urmare a unei anchete a Consiliului Concurentei care s-a lasat cu amenzi uriase din cauza unei legislatii aberante care permite abuzuri. continuă pe Adevărul

Imediat dupa ce a fost criticat de Vlcov ca taraganeaza lucrurile, Chiritoiu anunta o analiza a Consiliului Concurentei asupra nivelului ROBOR

Consiliul Concurentei a declansat o analiza a nivelului ROBOR din ultima perioada, avand in vedere fluctuatia indicatorului dupa aparitia, la finele anului trecut, a Ordonantei de Urgenta 114/2018, a declarat, luni, pentru Agerpres, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. Anuntul vine dupa ce consilierul premierului, Darius Valcov, a acuzat in urma cu o zi Consiliul Concurentei ca taraganeaza investigatiile privind nivelul ROBOR.

Valcov: Ministrul Finantelor va cere interventia Consiliului Concurentei pentru fluctuatiile ROBOR si euro

Ministrul Finantelor va cere interventia Consiliului Concurentei privind fluctuatiile ROBOR si euro, iar institutia va fi obligata sa ofere rezultatele finale ale anchetei in numai 6 luni, a avertizat consilierul economic al premierului, Darius Valcov. El a lansat, de asemenea, un atac la presedintele Consiliului Concurentei si al Consiliului Fiscal.

Reprezentantii Cora resping acuzatiile Consiliului Concurentei

Reprezentantii Romania Hypermarche Cora) resping, categoric, acuzatiile Consiliului Concurentei legate de fixarea preturilor de revanzare pentru anumite produse.

Reprezentantii Cora resping acuzatiile Consiliului Concurentei

Reprezentantii Romania Hypermarche Cora) resping categoric acuzatiile Consiliului Concurentei legate de fixarea preturilor de revanzare pentru anumite produse si anunta ca imediat ce vor primi motivarea vor co.

Zamfir, nemultumit ca presedintele Consiliului Concurentei nu se prezinta la audieri

Presedintele Comisiei economice, senatorul Daniel Zamfir, considera ca intre guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, exista o intelegere clara sa nu se prezinte la audieri in Parlament.

Presedintele Consiliului Concurentei: Am declansat o analiza la nivelul ROBOR, vrem sa vedem efectele Ordonantei 14

Consiliul Concurentei a declansat o analiza a nivelului ROBOR din ultima perioada, avand in vedere fluctuatia indicatorului dupa aparitia, la finele anului trecut, a Ordonantei de Urgenta 114/2018, a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )