Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte, la politie pentru control judiciar (VIDEO)

B1 B1,
Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte, la politie pentru control judiciar (VIDEO)

Nepotul lui Traian Basescu, Dragos Basescu, a ajuns joi dimineata la sectia 14 de politie, pentru a i se stabili programul controlului judiciar, informeaza B1 TV. Acesta va trebui sa dea cu subsemnatul la. continuă pe B1

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte, pus sub control judiciar pe cautiune: Decizia nu este definitiva (VIDEO)

Nepotul lui Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost pus sub control judiciar pe cautiune, care este in valoare de 10. 000 de RON. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta,.

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte, la Sectia de Politie, asa cum ii impune masura controlului judiciar

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat, joi dimineata, la Sectia 14 Politie din Capitala, pentru a-i fi adus la cunostinta programul dupa care trebuie sa se prezinte la sectie in cadrul controlului judiciar dispus miercuri in cazul sau.

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, judecat sub control judiciar

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, scapa de arestul la domiciliu si va fi judecat sub control judiciar, noteaza stiripesurse. ro. Curtea Constitutionala a decis, in 7 mai, ca.

Dragos Basescu, la Sectia 14 Politie in cadrul controlului judiciar

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat, joi dimineata, la Sectia 14 Politie din Capitala, pentru a-i fi adus la cunostinta programul dupa care trebuie sa se prezinte la sectie in cadrul controlului judiciar dispus miercuri in cazul sau.

Dragos Basescu semneaza condica la Politie. Nepotul fostului presedinte este cercetat sub control judiciar

Nepotul lui Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost joi dimineata la sediul Politiei. Dragos Basescu a mers la sectie insotit de avocatul sau si a plecat dupa ce a fost informat in privinta conditiilor.

Dragos Basescu, adus cu mandat la DNA

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, potrivit surselor din presa.

Dragos Basescu, nepotul lui Traian Basescu, a fost adus cu mandat la sediul DNA. El este acuzat de trafic de influenta. Surse judiciare: discutia a fost purtata in sauna de la clubul Pescariu, apare numele KPMG

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu, fratele fostului sef al statului, a fost adus miercuri dimineata cu mandat la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurori. Dragos Basescu este acuzat de trafic de influenta. Potrivit DNA, Dragos Basescu i-ar fi cerut unui om de afaceri bani pentru a-l scapa de un dosar penal instrumentat de DIICOT. Surse judiciare sustin ca Dragos Basescu s-ar fi intilnit cu respectivul om de afaceri la Clubul Pescariu, unde i-a dat acestuia un slip de baie si au intrat in sauna pentru a discuta.

Mircea Basescu SCAPA de arest. Fratele fostului presedinte, plasat sub control judiciar

Magistratii au decis, joi, ca fratele fostului presedinte, Mircea Basescu, scapa de arestul la domiciliu si poate fi plasat sub control judiciar. Aceasta nu este o decizie definitiva. Fratele fostului.

Subiectiv: DEZVALUIRI din dosarul Dragos Basescu

In familia fostului presedinte dosarele penale sunt la moda: sunt deschise mai mult de 70. Sunt vizati fratele lui Traian Basescu, fiica lui cea mare, Ioana, ginerele si acum nepotul fostului presedinte. Nepotul.

Elena Udrea, la politie pentru control judiciar: Voi merge in Parlament, pentru ca este vorba de un vot important, legea alegerilor (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat miercuri dimineata la sectia 2 de Politie din Capitala, aceasta fiind obligata sa vina aici de doua ori pe saptamana atat timp cat se afla sub control judiciar, informeaza B1.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2995 seconds )