Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragos Bucur, mesaj controversat:Nu port masca si nu ma vaccinez. Reactii acide pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Dragos Bucur, mesaj controversat:Nu port masca si nu ma vaccinez. Reactii acide pe Facebook

Realizatorul emisiunii Visuri la cheie, Dragos Bucur 43 de ani), a incins spiritele pe Facebook, dupa ce a transmis ca nu poarta masca si ca nu se va vaccina impotriva COVID-19. Vedeta PRO TV a contractat virusul SARS-COV-2 in septembrie 2020 si a avut o forma usoara a bolii. continuă pe Adevărul

Actorul Dragos Bucur, mesaj in plina pandemie: Nu ma vaccinez si nu port masca! injurati-ma

In plina pandemie, actorul Dragos Bucur spune ca el nu se va vaccina impotriva coronavirusului si nici nu poarta masca de protectie.

Actorul Dragos Bucur raspunde criticilor, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza si nu poarta masca

Actorul Dragos Bucur a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care raspunde criticilor dar si incurajarilor primite dupa ce a declarat, in plina pandemie, ca nu se vaccineaza si nu poarta masca.

Anuntul controversat al actorului Dragos Bucur: Nu ma vaccinez si nu port masca

Dragos Bucur a starnit reactii aprinse in mediul online dupa cea anuntatmarti pe Facebook ca nu se va vaccina si nu poarta masca. in cazul in care nu aveti pe cine sa injurati:.

Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur. Cum l-a ironizat in doar o fraza

Lucian Mandruta a reactionat dur, dupa mesajul lui Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Iata ce a declarar Lucian Mandruta dupa ce Dragos Bucur a sustinut intr-o postare ca nu se vaccineaza si ca nu poarta masca de protectie. Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur Actorul Dragos Bucur a .

Dragos Bucur, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza: Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor

Actorul Dragos Bucur a starnit o serie de reactii controversate in mediul online, dupa ce a afirmat ca nu se vaccineaza si nu doreste sa poarte masca. Postarea initiala a adunat rapid aprecieri pe retelele.

Dragos Bucur nu se vaccineaza anti-Covid-19. Ce a urmat dupa confesiune e ireal

Dragos Bucur a facut anuntul anului in mediul online. Sotul Danei Nalbaru a declarat, pe Facebook, ca nu se vaccineaza anti-Covid-19. Ce a urmat dupa aceasta confesiune este ireal. Au urmat reactii in cascada din partea urmaritorilor sai. Ce i-au spus internautii prezentatorului Visuri la Cheie de la PRO TV. Dragos Bucur nu se vaccineaza .

Boala de care Dragos Bucur sufera in secret, de 19 ani. A vorbit despre ea

Actorul Dragos Bucur a declarat ca sufera de diabet de 19 ani. Acesta face haz de necaz pe seama diagnosticului pus de medici si spune ca nu este o boata atat de grava, care sa te ingenuncheze de-a dreptul, ci doar una care te face sa renunti la multe alimente care, desi placute, nu-ti fac .

Vedeta de la Pro TV i-a dat replica lui Dragos Bucur. Ce i-a transmis in emisiunea lui Maruta

Tili Niculae a fost invitata azi in emisiunea lui Catalin Maruta, prezentata azi de actorii Monica Barladeanu si Andrei Aradits. Aceasta a povestit ca a venit din Egipt, calatorie in care s-a aflat cu familia sa. Ea si-a expus parerea vizavi despre comentariile negative pe care le-a primit pe retelele de socializare, dar a comentat .

Andi Vasluianu, ironic dupa furtuna de reactii starnita de Dragos Bucur: O sa fie mai greu pentru mine pe strada, noroc ca port masca

Andi Vasluianu a reactionat ironic la mesaje de revolta pe care le-a primitDragos Bucur, pe Facebook, dupa ces-a aratat destul de sceptic in ceea ce priveste masurile de prevenire a transmiterii.

Dragos Bucur, prigonit dupa ce a anuntat ca nu poarta masca si nu se vaccineaza: Sunt dator sa raspund atat injuraturilor, cat si incurajarilor

Dupa de Dragos Bucur a anuntat ca nu poarta masca si nici nu se vaccineaza, reactiile nu au intarziat sa apara. Andi Vasluianu, cel cu care este uneori confundat cu Dragos Bucur, l-a ironizat: De astazi o sa fie mai greu pentru mine pe strada, noroc ca port masca. Tili Niculae a transmis ca nu trebuie sa isi asume ideea de a-i imbolnavi si pe ceilalti prin nepurtarea mastii, in timp ce medicul Vasi Radulescu l-a taxat pentru inconstienta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )