Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dragos Condrea, jurist, este noul secretar general al Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Dragos Condrea, jurist, este noul secretar general al Guvernului

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciuca l-a numit astazi pe Dragos Condrea in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Numirea lui Condrea a fost facuta in urma demisiei lui Antonel Tanase din aceasta functie. Potrivit CV-ului, Condrea a fost director juridic in cadrul SGG, functie pe care a ocupat-o in perioada mai 2009 pana in prezent. Vezi cine este Dragos Condrea. continuă pe Hotnews

Premierul interimar Nicolae Ciuca l-a numit pe Dragos Condrea in functia de secretar general al guvernului

Dragos Condrea a fost numit, marti, in functia de secretar general al guvernului, cu rang de ministru,dupa demisia lui Antonel Tanase. Aceasta a fost prima desemnarefacuta.

Dragos Condrea, numit secretar general al Guvernului

Premierul interimar, Nicolae Ciuca l-a numit, marti, in functia de secretar general al Guvernului pe Dragos Condrea, care a detinut, din 2009, functia de director al Directiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Guvernul are un nou secretar general, dupa demisia lui Antonel Tanase

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciuca l-a numit, marti, pe Dragos Condrea in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, dupa demisia lui Antonel Tanase. Condrea a fost director al Directiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Dragos Condrea, numit secretar general al Guvernului

Dragos Condrea a fost numit, astazi, in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Nicolae Ciuca, potrivit unei informari a Guvernului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )