Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dragos Tudorache: Alianta USR-PLUS va depune plangere penala contra PSD pentru raspandirea de stiri false

Hotnews Hotnews,
 Dragos Tudorache: Alianta USR-PLUS va depune plangere penala contra PSD pentru raspandirea de stiri false

Europarlamentarul Dragos Tudorache, membru al Biroului National PLUS, a declarat, vineri, in cadrul unei interventii telefonice la Digi24, ca Alianta USR-PLUS va depune plangere penala dupa ce PSD a raspandit, in mediul online, mesaje false care contin elementele de identitate vizuala ale celor doua formatiuni politice prin care se incearca descurajarea votului pentru Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit stiri. plus. continuă pe Hotnews

Lider PLUS, dupa fake news-urile raspandite de PSD: Depunem plangere penala

Dragos Tudorache, europarlamentar si membru al Biroului National PLUS, a declarat, vineri, in cadrul unei interventii telefonice la Digi24, ca Alianta USR-PLUS va depune plangere penala dupa ce PSD a raspandit, in mediul online fake news-uri prin care se incearca descurajarea votului pentru Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Dragos Tudorache, europarlamentar PLUS, aspru contestat dupa o postare in care felicita instalarea unui guvern pro-rus la Chisinau: Feliciti comunisti??? Ai baut gaz omule?

Europarlamentarul PLUS Dragos Tudorache, raportor pentru Republica Moldova al Parlamentului European, a provocat controverse puternice in mediul online dupa ce a publicat pe Facebook un mesaj pozitiv legat de.

Alexandru Cumpanasu s-a ales cu plangere penala dupa ce a anuntat ca a gasit-o pe Luiza Melencu in Italia: Cine a sesizat Parchetul General

Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu dupa ce fostul candidat la alegerile prezidentiale a anuntat vineri, in ultima zi de campanie, ca Luiza Melencu, una dintre fetele disparute la Caracal, este i.

Ministrul Citu analizeza posibilitatea de a-i face plangere penala lui Eugen Teodorovici. Rares Bogdan: Dandy a fost contabilul mafiei

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, joi, ca ar putea fi depusa o plangere penala impotriva lui Eugen Teodorovici, dupa dezastrul pe care liberalii l-au gasit in economie. Totodata,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )