Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAGU: Pentru cei care nu poarta masca in Parlament, vom aplica toate masurile ce se aplica oricui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGU: Pentru cei care nu poarta masca in Parlament, vom aplica toate masurile ce se aplica oricui

Parlamentarii care nu poarta masca de protectie sanitara trebuie sa suporte toate masurile care s-ar aplica oricarui cetatean, pentru ca ei nu trebuie sa aiba un statut privilegiat, a declarat, astazi, presedintele Senatului, Anca Dragu, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat: Te intrebi daca-si poate exercita functiile persoana care nu poarta masca din motive medicale

Raed Arafat, seful Depatramentului pentru Situatii de Urgenta DSU), spune ca motivele pentru care o persoana nu poate purta masca de protectie trebuie sa fie foarte serioase.

NICOLAE CIUCA, REFERITOR LA PARLAMENTARII CARE NU POARTA MASCA: Trebuie o verificare facuta de catre institutiile abilitate

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat, referindu-se la faptul ca Diana Sosoaca, senator ales pe listele AUR, a fost vazuta fara masca astazi, in plen, ca orice cetatean al acestei tari, indiferent de functia pe care o ocupa, trebuie sa respecte regulile sanitare stabilite de specialisti, iar institutiile abilitate trebuie sa faca o verificare.

Mesaje de Craciun 2020. Cele mai potrivite mesaje, urari, felicitari de Craciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2020. E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai potrivitemesaje de Craciun pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Nu inseamna ca cei care se imbolnavesc risca sa aiba o forma mai grava

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca cei care se infecteaza cu noua tulpina de coronavirus au aceleasi simptome cunoscute pana acum, dar ca aceasta se raspandeste mult mai repede. Arafat a transmis ca panica nu este justificata in acest sens.

Anna Lesko are o reteta speciala pentru cozonaci. Care este secretul artistei

Anna Lesko este o bucatareasca desavarsita, lucru pe care l-am putut observa cu totii la Ferma, show difuzat pe PRO TV. Cum mai este doar o zi pana la Craciun, pregatirile sunt in toi si in casa vedetei, mai mult cu cat gastronomia ii e pasiune. Aceasta nu pare sa manance toate delicatesele din porc, .

Arafat, recomandari pentru romanii care merg in vizita de sarbatori: Sa deschida geamurile sa se aeriseasca si sa poarte masca

Secretarul de stat Raed Arafat le transmite romanilor ca de sarbatori sa evite sa primeasca vizite, chiar si din partea membrilor familiei cu care nu locuiesc in mod constant, dar, daca totusi primesc musafiri, sa deschida geamurile incaperii si sa poarte masca de protectie, mai putin in momentul in care mananca.

Raed Arafat, despre vaccinarea impotriva COVID-19: Sper ca persoanele indecise sa puna intrebari si sa asculte expertii autorizati. Pe cei care nu vor sub nicio forma uneori e inutil sa incerci sa ii convingi (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta, a reiterat ca pentru ca raspandirea virusului la nivel national sa fie oprita este necesara vaccinarea a circa doua treimi din.

Amenda de 2.500 de lei pentru turistii care nu respecta regulile si raman pe partii dupa inchiderea acestora, la Sinaia

Autoritatile din Sinaia au decis aplicarea unor amenzi de 2. 500 de lei turistilor care nu respecta regulile stabilite pentru domeniul schiabil al statiunii, ramanand pe partii dupa incheierea programului de functionare a instalatiilor de transport pe cablu. Primarul statiunii sustine ca nu va tolera exprimari de genul Hai ca a venit taxiul din partea unor turisti bauti care cer interventia Salvamont pentru ca nu s-au aflat la telegondola atunci cand aceasta a facut ultima cursa zilnica de coborare de pe munte.

CORONAVIRUS |Sinaia: Amenda de 2.500 de lei pentru turistii care nu respecta regulile domeniului schiabil si raman pe partii dupa inchiderea acestora

Autoritatile din statiunea Sinaia, judetul Prahova, au hotarat aplicarea unei amenzi in cuantum de 2. 500 de lei turistilor care nu respecta regulile stabilite pentru domeniul schiabil al statiunii, ramanand.

Amenda de 2.500 de lei pentru turistii care nu respecta regulile domeniului schiabil, in statiunea Sinaia

Autoritatile din statiunea Sinaia de pe Valea Prahovei au decis aplicarea unei amenzi in cuantum de 2. 500 de lei turistilor care nu respecta regulile stabilite pentru domeniul schiabil al statiunii, ramanand pe partii dupa incheierea programului de functionare a instalatiilor de transport pe cablu, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )