Libnet.ro
UNICEF

06:45

Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o publicului: Au fost 9 ani de chin pentru el. Putini au stiut despre asta

Playtech Playtech,
Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o publicului: Au fost 9 ani de chin pentru el. Putini au stiut despre asta

Leo Iorga s-a stins din viata zilele trecute, iar lucrurile care l-au macinat ies acum la iveala. Fiul artistului a facut cateva dezvaluiri emotionante despre marea drama pe care Leo Iorga a ascuns-o. Iata declaratiile mostenitorului vedetei! Drama pe care Leo Iorga a ascuns-o de public Leo Iorga s-a stins din viata la varsta de . continuă pe Playtech

Leo Iorga a murit. Fost coleg de trupa: Am vorbit acum cateva zile si mi-a spus...

Leo Iorga a murit la 54 de ani. Solistul trupei Compact suferea de mai multi ani de cancer si fusese operat in repetate randuri. E un moment extraordinar de greu pentru familia lui Leo, pentru colegii lui.

Leo Iorga a murit la varsta de 54 de ani

Leo Iorga, legendarul vocalist al formatiei Compact, a muritla varsta de 54 de ani. Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna. Va ramane in inimile no.

VIDEO Ultima aparitie a lui Leo Iorga pe scena. A cantat in scaun cu rotile alaturi de Compact: Cat timp Dumnezeu ma va tine pe pamant, vreau sa cant

Cantaretul Leo Iorga, care a murit la varsta de 54 de ani, si-a dorit sa cante pana in ultima clipa in ciuda problemelor grave de sanatate. El a urcat pentru ultima oara pe scena in luna septembrie, alaturi de trupa Compact, oferind publicului un moment emotionant.

Leo Iorga, fostul vocalist al formatiei Compact, a murit la varsta de 54 de ani

Leo Iorga, fost vocalist al Compact a murit sambata, a anuntat, pe Facebook, cel care i-a fost coleg in celebra si populara formatie romaneasca, Adi Ordean. Leo Iorga ar fi implinit la inceputul lunii viitoare 54 de ani. Referinte:Singur in noapte. Biografia lui Leo Iorga, o voce de referinta a rock-ului romanescDan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa; Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi .

Leo Iorga a murit. Declaratia socanta facuta de artist, care s-a luptat timp de opt ani cu cancerul: Am crezut ca e vorba de un stigmat, un fel de pedeapsa pentru ca am pacatuit mai demult

Leo Iorga a murit. Legenda rock Leo Iorga, fost solist al trupelor Cargo si Compact, a murit la varsta de 54 de ani, dupa ce s-a luptat timp de opt ani cu cancerul. Leo Iorga a murit. in urma cu ceva ti.

Cine este sotia lui Leo Iorga. Paula i-a fost alaturi in spital. Ma roaga sa mai traiasca!

Leo Iorga, fostul solist Compact a fost internat in spital in urma cu o saptamana, dupa ce fiul sau a chemat ambulanta acasa. Artistul duce o lupta grea cu cancerul de opt ani care i-a adus si sfarsitul. Sotia lui Leo Iorga este sfasiata de durere dupa moarte artistului caruia i-a stat alaturi pana in .

A murit Leo Iorga. De ce boala suferea fostul membru al formatiei Compact

Leo Iorga a murit, sambata, la varsta de 54 de ani. Artistul s-a luptat in ultimii opt ani de viata cu o boala crunta, cancerul. Anuntul trist cu privire la trecerea in nefiinta a lui Leo Iorga a fost facut de colegul sau de trupa Adrian Ordean. Leo Iorga a murit, dupa ce in ultmii .

Fiul lui Leo Iorga, declaratii emotionante dupa moartea artistului: E cel mai pozitiv rezultat negativ. Au fost noua ani de chin

Edy Iorga 30 de ani), fiul cel mare al lui Leo Iorga, a facut declaratii emotionante dupa ce artistul s-a stins la 54 de ani dupa o lupta grea cu cancerul pulmonar.

Sotia lui Leo Iorga a dezvaluit intr-un mesaj dureros cum au fost ultimele zile din viata lui

Nicoleta Iorga, femeia care i-a fost alaturi pana la sfarsit lui Leo Iorga, a marturisit ca, desi au fost impreuna 30 de ani, mai avea atatea lucruri sa-i spuna artistului, care s-a stins la 54 de ani.

Povestea de dragoste dintre Leo Iorga si femeia care i-a fost alaturi pana la sfarsit: s-au casatorit la mare, in 89, iar luna de miere si-au facut-o intr-un autobuz

Paula Iorga, femeia care i-a fost alaturi pana la sfarsit lui Leo Iorga, a marturisit ca, desi au fost impreuna 30 de ani, mai avea atatea lucruri sa-i spuna artistului, care s-a stins la 54 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )