Libnet.ro
UNICEF

23:45

DRAMA CUMPLITA la PRO TV! Din pacate, este vorba chiar despre IRINA RIMES

B1 B1,
DRAMA CUMPLITA la PRO TV! Din pacate, este vorba chiar despre IRINA RIMES

Irina Rimes risca sa ajunga la spital din cauza muncii. Cantareata sustine ca silueta ei fragila nu se datoreaza genelor sau vreunei diete minune, ci faptului ca, de multe ori, pur si simplu uita sa. continuă pe B1

SURPRIZA, MAMI! Fiica Loredanei Groza IUBESTE un cantaret celebru. Reactia DIVEI de la Pro TV a rupt gura targului... (FOTO)

Fiica Loredanei Groza are 21 de ani si este deosebz de atractiva. Elena lucreaza la un post de radio, dar a fost si tour manager al spectacolelor mamei sale. Pe EL l-a cunoscut vara trecuta. Este vorba de.

SOC la PRO TV! Celebra PREZENTATOARE a fost DATA AFARA, in secret! ASTA DA BOMBA!

Alexandra Stoian, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri de la Pro TV ar fi fost concediata, in urma cu aproximativ patru ani.

Telekom, scrisoare deschisa in care critica dur gestul facut de Pro TV: O manevra incalificabila de influentare a negocierilor

Telekom a transmis o scrisoare deschisa in care acuza postul Pro TV ca a denigrat si a calomniat compania printr-o tactica brutala, referindu-se la faptul ca postul a rulat agresiv un anunt potrivit caruia ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen incepand cu data de 1 martie.

Barbatul a observat ceva plutind la malul apei inghetate. S-a apropiat sa vada despre ce este vorba. Cand a inteles, nu a stat pe ganduri (VIDEO)

Barbatul a observat ceva plutind la malul apei aproape inghetata si s-a apropiat sa vada despre ce este vorba. Cans si-a dat seama ce este, nu a ezistat si s-a descaltat pentru a putea intra in.

Astazi A MURIT! Lacrimi pentru NEA POPA din serialul LA BLOC! DRAMA URIASA la PRO TV!

Actorul Tudorel Filimon a devenitcunoscut pentru rolul lui Nea Popa din serialul La bloc. Din pacate, indragitul actor trece prin momente extrem de dificile.

DRAMA URIASA la PRO TV! FLORIN BUSUIOC a patit-o! Romanii ii vor simti LIPSA

Momente extrem de dificile pentru Florin Busuioc. indragitul prezentator de la Meteo se recupereaza dupa probleme de sanatate. Dupa infarctul suferit in urma cu mai multe luni, s-a ales si cu cateva.

Totul despre Vlad, primul serial thriller romanesc, care incepe azi la Pro TV

Primul serial thriller romanesc, Vlad, are premiera in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cand puteti afla care este povestea si cine sunt personajele-cheie.

Telekom reactioneaza dupa anuntul facut de Pro TV ca ar putea iesi din retea. Care este motivul neintelegerilor

Reprezentantii Telekom s-au declarat surprinsi de faptul ca Pro TV a anuntat ca de la 1 martie s-ar putea sa iasa din retea si au dezvaluit care este motivul neintelegerilor.

Explicatiile Pro TV in conflictul cu Telekom privind iesirea din retea: Anuntul nu a fost o surpriza

Dupa ce reprezentantii Telekom s-au declarat surprinsi de faptul ca Pro TV si-a anuntat telespectatorii ca s-ar putea sa iasa din retelele Telekom si NextGen, postul de televiziune explica situatia.

Pro TV anunta ca ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen: motivul invocat de post

Pro TV anunta ca ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen, contractele de retransmisie dintre cablisti si post urmand sa expire in curand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )