Libnet.ro
UNICEF

12:00

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Elena Ionescu Cojocaru a murit la varsta de 68 de ani! Interpreta de muzica populara avea probleme cardiace, iar intr-un final, acestea au rapus-o. continuă pe B1

LACRIMI AMARE in MUZICA POPULARA! S-a SINUCIS! Si-a pregatit SFARSITUL

Mariana Ionescu Capitanescu nu a avut mereu o viata usoara. Din contra, indragita interpretade muzica populara a avut o copilarie extrem de grea, marcata de lipsuri, dar si de evenimente mai putin.

LACRIMI in muzica populara pentru SOFIA VICOVEANCA! Anuntul a intristat toata ROMANIA

Sofia Vicoveancaa facut dezvaluiri socante despre viata ei. indragita cantareata de muzica populara a trecut prin perioade extrem de grele.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Muzica populara e din nou in doliu. Cantaretul Daniel Siminic a incetat din viata dupa ce a suferit un infarct.

Scandal fara precedent intre Traian Basescu si Gabriela Firea. S-au jignit reciproc, in direct

Traian Basescu si Gabriela Firea s-au jignit reciproc, in direct la un post de televiziune. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca bugetul Primariei Capitalei este de un miliard de euro, iar edilul sef a intervenit telefonic si cei doi s-au acuzat de minciuna. S-a ajuns foarte repede la atacuri la persoana. Traian Basescu si [] .

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi!: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4131 seconds )