Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

O noua tragedie zguduie muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, din cauza unor probleme cardiace. continuă pe B1

ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE cu LACRIMI in muzica populara! Din pacate, este ADEVARAT!

Au trecut cateva lunibune de cand indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda s-a despartit de iubita sa ai tanara, Nicoleta Voicu.

Marea Britanie se confrunta cu inundatii fara precedent

Marea Britanie se confrunta cu inundatii fara precedent. Sute de case din estul Angliei au fost evacuate din cauza inundatiilor dupa cateva zile de ploi abundente. Autoritatile au recurs la elicopterele armatei.

SOC: S-a SINUCIS! LACRIMI AMARE in MUZICA POPULARA! Si-a pregatit SFARSITUL

Mariana Ionescu Capitanescu nu a avut mereu o viata usoara. Din contra, indragita interpretade muzica populara a avut o copilarie extrem de grea, marcata de lipsuri, dar si de evenimente mai putin.

FOTO Vasile Mugur, tanarul din Maramures cu folclorul in sange: Muzica populara este o parte din mine

Nascut in localitatea Tohat, Vasile Mugur 21 de ani) este un interpret de muzica populara care si-a transformat pasiunea pentru muzica in mod de viata. Dorindu-si de mic sa devina artist, visand sa cante pe scenele lumii, tanarul a urmat cursurile Scolii Populare Liviu Borlan din Baia Mare. A participat la numeroase concursuri si festivaluri din tara, unde a castigat nu doar premii, ci si simpatia publicului.

VIDEO Benone Sinulescu, singurul artist roman care a primit cadou un festival de muzica populara in timpul vietii. Sustine recitaluri la varsta de 82 de ani

Benone Sinulescu este singurul artist in viata care are un festival. I-a fost daruit de autoritatile municipiului Buzau la implinirea varstei de 80 de ani si a ajuns la a treia editie. Cantaretul de muzica populara s-a nascut la 24 mai 1937, in localitatea Siriu, din judetul Buzau.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o NOUA DRAMA loveste muzica populara: Din pacate, e vorba de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu a devenit tinta criticilor din cauza numeroaselor operatii estetice la care a apelat inca de acum doua decenii. Primele interventii estetice si le-a facut in urma cu 20 de ani, in Los.

INSULA IUBIRII. Situatie fara precedent in showul TV. Un nou capitol in viata unei concurente

Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat in aceasta seara, de la 20:00, la Antena 1 scoate in evidenta rivalitatea dintre Denisa si Geanina. Daca initial le-au unit trairile pentru b?.

ROMANIA, iN DOLIU! Inima I-A CEDAT si A MURIT! A facut INFARCT! Din pacate, este vorba chiar despre MIHAI

Este doliu in lumea politica din Oradea. Fostul primar, Mihai Sturza, a murit la varsta de 69 de ani. Acesta a facut infarct, care i-a adus moartea. Era cunoscut faptul ca politicianul avea probleme de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )