Libnet.ro
UNICEF

22:45

Drama lui Sebastian Papaiani. Nimeni nu a stiut despre asta. Secretul a iesit la iveala

Playtech Playtech,
Drama lui Sebastian Papaiani. Nimeni nu a stiut despre asta. Secretul a iesit la iveala

27 octombrie 2016 a fost ziua despartirii de actorul Sebastian Papaiani si punctul din care toata Brigada Diverse s-a reintalnit in ceruri. Pentru toate traite pe scena si-n viata, era nevoie de o poveste, scrisa de Annie Musca, o prietena a maestrului. in ea se regasesc emotii, amintiri din lumea teatrului, dar si drama care . continuă pe Playtech

Momentele tulburaroare prin care a trecut Sebastian Papaiani, inainte sa moara. S-au aflat acum

Facea parte din generatia de aur teatrului si mai ales, a filmului romanesc, alaturi de alti monstrii sacri. A devenit cunoscut pentru rolurile sale din Pacala sau Toate panzele sus, sau din seria de filem Brigada Diverse, in rolul Plutonierului Capsuna. Din pacate, in 2016 ne-a parasit pentru o alta scena. Momentele tulburaroare prin care .

Metalul toxic care afecteaza toti copiii. Putina lume stia despre asta

Conform specialistilor, la nivel mondial, plumbul este un agent toxic cumulativ care afecteaza mai multe sisteme corporale si este deosebit de daunator copiilor mici. Plumbul in organism este distribuit in creier, ficat, rinichi si oase. Se pastreaza in dinti si oase, unde se acumuleaza in timp. Expunerea umana este de obicei evaluata prin masurarea plumbului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )