Libnet.ro
UNICEF

13:45

E DRAMA momentului... Da, e vorba de sinucidere: Din pacate OANA LIS, sotia fostului primar VIOREL LIS...

B1 B1,
E DRAMA momentului... Da, e vorba de sinucidere: Din pacate OANA LIS, sotia fostului primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis au doborat-o pe Oana, care a recunoscut ca i-au trecut prin cap, de multe ori, ganduri necurate. Oana a recunoscut la Antena Stars ca au existat multe momente in care. continuă pe B1

DRAMA in showbiz... Da, din pacate a murit: , in DOLIU...

Si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii, in momentul in care a aflat ca domnul Nicu a murit. Reporterul show-ului, Florin, a stat de vorba cu doamna Elena, care i-a fost alaturi.

DRAMA in muzica populara! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI: BOALA cumplita A RAPUS-O

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si.

Din pacate anuntul trist a fost facut! OANA LIS a izbucnit in hohote de plans: Fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit in urma cu cateva luni ca Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in tot acest timp, sotia sa,.

Ramas bun Viorel... anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand.

Ramas bun VIOREL... Gata, s-a terminat: Oana Lis a facut anuntul TRIST... Fostul primar VIOREL LIS...

Intr-o emisiune TV, Oana Lisa recunoscut ca a trecut prin momente extrem de grele. Complexata de kilogramele in plus, exact in perioada in care Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, Oana Lis a.

S-a SFARSIT... DRAMA TOTALA la Exatlon Romania: Sa fie bagata la OXIGEN!. Din pacate, e vorba despre Razboinici...

Momente de cumpana la Exatlon. Razboinica Betty a avut nevoie de ajutorul medicilor dupa ce a suferit un atac de panica. Asta dupa ce colegul ei, Ciprian, a acuzat o stare de rau in prima cursa din cadrul.

Cutremur in Familia Regala! Este vorba despre PRINTUL CHARLES! Din pacate...

Printul Charles a declarat ca este ingrijorat de viitorul copil al lui Harry si Meghan! El se teme pentru viitoarea generatie care va trebui sa se confrunte cu probleme foarte grave din cauza poluarii. Ma.

Doliu in Romania! A murit in urma infarctului suferit aseara. Din pacate, informatia a fost confirmata

E doliu in politica! Un PSD-ist cu state vechi a murit in urma unui infarct. Este vorba despre Francisc Mandek, membru PSD din anul 2000, fiind de asemenea membru al Biroului Judetean Arad si al Consiliului.

DOLIU in Romania! A MURIT in urma INFARCTULUI suferit aseara. Din pacate, informatia a fost CONFIRMATA...

E doliu in politica! Un PSD-ist cu state vechi a murit in urma unui infarct. Este vorba despre Francisc Mandek, membru PSD din anul 2000, fiind de asemenea membru al Biroului Judetean Arad si al Consiliului.

SOC in lumea mondena! BIANCA DRAGUSANU A CEDAT! Stresul si-a spus cuvantul! Din pacate a pierdut lupta...

Bianca Dragusanu a pierdut lupta in cadrul competitiei Asia Expres, vedeta fiind eliminata recent din concurs. Blondina a facut fata cu greu regulilor dure din competitie. S-a infometat si a mers prin ploi.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )