Libnet.ro
UNICEF

14:15

Drama pacientilor cu sclerodermie, boala rara pentru care frigul si soarele sunt cei mai mari dusmani

Adevărul Adevărul,
Drama pacientilor cu sclerodermie, boala rara pentru care frigul si soarele sunt cei mai mari dusmani

O boala rara si, de aceea, dificil de diagnosticat, ii condamna la izolare pe mii de romani. Este vorba despre sclerodermie, o boala autoimuna pentru care frigul si soarele sunt cei mai mari dusmani. continuă pe Adevărul

Parlamentar rus: Singurul motiv pentru care NATO nu va ataca Rusia este ca dispunem de arma nucleara

Singurul motiv pentru care NATO nu ataca Rusia este ca aceasta tara dispune de arma nucleara, apreciaza Aleksei Pushkov, presedintele Comisiei de relatii internationale din Duma de stat Camera inferioara a Parlamentului rus), relateaza Sputnik, potrivit Mediafax.

Un craiovean a fost diagnosticat cu o boala rara care ii mananca tesuturile. Viata lui poate fi salvata cu 90.000 de euro: Va rog sa ma ajutati sa scap

Alexandru Dan Dumitrescu, in varsta de 57 de ani, din Craiova, a fost diagnosticat in urma cu o luna cu sinuzita cronica fungica invaziva. Boala este crunta, iar barbatul are nevoie de un tratament foarte costisitor. ii trebuie urgent suma de 90. 000 de euro.

Alergia severa pentru care inca se cauta un vaccin. O romanca, printre specialisti

Alergia la ambrozie ar putea fi tratata cu un vaccin revolutionar, aflat in faza studiilor de laborator si de testare, la care lucreaza prof. univ. dr. Carmen Bunu de la Universitatea de Medicina si Farmacie.

15 motive pentru care iubitorii de calatorii au mai mult succes

Succesul poate insemna lucruri diferite pentru oameni diferiti, insa unele persoane il obtin in vreme ce altii se chinuie in van si nu ajung niciodata la el. Ce fac oare oamenii de succes, iar ceilalti nu? Au.

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus mesageria

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, dar si aplicatii mobile complet refacute.

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus un sistem de mesagerie

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, cu o alta structura si alt design, dar si aplicatii mobile complet refacute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )