Libnet.ro
UNICEF

23:15

Drama in showbiz... Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de medici: Celebrul Giani din Las Fierbinti...

B1 B1,
Drama in showbiz... Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de medici: Celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor. continuă pe B1

Drama in showbiz! Celebrul Giani din Las Fierbinti...Din pacate, anuntul TRAGIC a fost facut chiar de MEDICI

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

E ca si mort... De, acum e adevarat... Anuntul trist a fost facut, Oana Lis plange in hohote: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a devenit protagonista unui scandal dupa ce, potrivit unor informatii din lumea mondena, aceasta ar fi fost prinsa flirtand cu un barbati insurati. Iar totul a luat amploare, dupa ce sotia unuia.

O noua mare tragedie socheaza muzica populara! Anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate indragita Maria Ciobanu...

Interpreta de muzica populara Maria Ciobanu a decis sa renunte spectacolele pe care le avea programate, pentru a fi alaturi de sotul ei. Starea de sanatate a acestuia s-a inrautatit si este nevoie ca cineva.

Gata, TOTUL S-A TERMINAT... Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST, la capatul puterilor: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis s-a plans, in ultima vreme, ca sotul sau are probleme grave de sanatate. Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a fost operat in urma cu ceva timp, dupa ce a suferit un accident vascular.

SOC: Dani Mocanu A CEDAT! Medicii l-au conectat la aparate! TRAGEDIE in lumea manelelor! Din pacate...

Celebrul manelist Dani Mocanu a trecut prin clipe de cosmar in urma cu aproape doua luni! Cantaretul s-a simtit rau si a fost nevoit sa cheme un echipaj de ambulanta. Stresul, oboseala si.

Da, Oana Lis a CONFIRMAT, iar toata lumea a IZBUCNIT in LACRIMI: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Dezvaluiri cutremuratoare facute de Oana Lis! Sotia fostului edil al Capitalei a recunoscut ca a fost la un pas de a-si lua viata, intr-o perioada in care se simtea complexata de greutatea ei, iar obezitatea.

Din pacate a murit... Gabriela Cristea, in doliu: Toata lumea si-a stapanit cu greu lacrimile...

Gabriela Cristea a primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

A ajuns de URGENTA la SPITAL, iar vestile nu sunt deloc bune: Din pacate, Andreea Marin trece prin CLIPE GRELE...

Andreea Marin a avut parte de o vara agitata, dar pe langa numeroasele vacante si clipe frumoase, fosta prezentatoare TV a trecut si prin momente mai putin placute atunci cand a ajuns pe mana medicilor, din ca.

Doi procurori DNA pleaca din functii. Anuntul de ULTIM MOMENT al CSM

Consiliul Superior al Magistraturii anunta plecarea din functii ai doi procurori DNA. Este vorba despre Florentina Mirica si Carmen Simona Ricu. Prima a ocupat functia de sef al Serviciului de combatere a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )