Libnet.ro
UNICEF

10:15

DRAMA TOTALA pentru VIOREL LIS! S-a intamplat dupa CUTREMUR! Oana a facut anuntul SOCANT

B1 B1,
DRAMA TOTALA pentru VIOREL LIS! S-a intamplat dupa CUTREMUR! Oana a facut anuntul SOCANT

Oana Lis a facut haz de necaz dupa cutremurul puternic care a zguduit Romania. Sotia lui Viorel Lis a postat pe retelele de. continuă pe B1

Gata, S-A TERMINAT... E vorba de fostul primar Viorel Lis: Sotia sa, Oana Lis, nu-si mai poate stapani LACRIMILE...

Oana Lis trece prin momente extrem de dificile. Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis si-au pus, inevitabil, amprenta si asupra starii ei de spirit, apoi s-a accidentat la picior, iar la un moment dat nu a mai.

Anuntul trist a fost facut chiar de medici, Oana Lis plange in hohote: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

E ca si mort... Chiar e adevarat... Anuntul trist a fost facut, Oana Lis e in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Sotia lui Viorel Lis a uitat de juramintele pe care i le-a facut sotului ei la nunta, ca ii va fi aproape la bine si la greu, potrivitcancan. ro. Potrivit unor informatii aparute recent, Oana Lis.

Drama totala la Leicester dupa moartea patronului intr-un cumplit accidente de elicopter: Ce a povestit mama singurului roman de la campioana Angliei din 2016 (FOTO)

Fotbalul englez este zguduit de teribila veste a mortii patronului lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha. Acesta a murit dupa ce s-a prabusit cu elicopterul langa stadionul King Power Stadium, dupa meciul.

Sedinta cruciala, pentru banii romanilor. Dragnea, declaratii dupa ce i-a convocat pe Teodorvici si Stanescu: Saptamana viitoare va fi o discutie si pe ansamblul bugetului

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa discutiile purtate cu Paul Stanescu si cu Eugen Teodorovici. Se discuta serios despre un procent obligatoriu care sa fie alocat pentru dezvoltare, la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )