Libnet.ro
UNICEF

08:45

Drama unei fetite de 14 ani din Botosani! A fost dusa ca bona la Suceava, insa a fost transformata in prostituata de un cuplu

Antena3 Antena3,
Drama unei fetite de 14 ani din Botosani! A fost dusa ca bona la Suceava, insa a fost transformata in prostituata de un cuplu

O fetita de 14 ani, din comuna Roma, judetul Botosani, a fost constransa sa faca sex pe bani. Adolescenta provine dintr-o familie cu situatie precara. Tatal acesteia este bolnav, iar mama nevazatoare. continuă pe Antena3

Prahova: O fata de 14 ani s-a spanzurat de dorul mamei care muncea in Spania

O fata din comuna Magureni, judetul Prahova, in varsta de 14 ani, s-a spanzurat de dorul mamei ei, care muncea in Spania. Joi, copila care locuia cu tatal sau si cu iubita acestuia parea abatuta. Era.

Doi tineri din Botosani au furat masina cu pomenile unui vecin, cu vin si coliva

Doi adolescenti din Botosani au furat masina cu pomenile unui vecin, pregatite pentru parastasul de sapte ani al sotiei. Tinerii, care au pus la cale jaful, au plecat cu vinul, rachiul si coliva, pe care.

Iasi: ANCHETA la Spitalul de Pediatrie dupa ce Fiscul a trimis o somatie de plata pe numele unei FETITE DE 6 ANI

Spitalul de Pediatrie Sfanta Maria din Iasi este vizat de o ancheta dupa ce o femeie a reclamat ca fiica sa este pusa sa plateasca servicii medicale, desi are doar 6 ani. Managerul spitalului, medicul Radu.

Iasi: Fiscul a trimis o somatie de plata pe numele unei fetite de sase ani

Fiscul ii pune pe romani in situatii care de care mai absurde. O femeie a primit un act de la Casa de Asigurari de Sanatate Iasi prin care i se cere sa plateasca 35 de lei, sump ce reprezinta contributia de.

Caz incredibil! Somatie de plata de la Fisc pe numele unei fetite de saseani

O mama a primit un document de la Casa de Asigurari de Sanatate Iasi prin care se solicita plata a 35 de lei. insa documentul este pe numele fetitei sale de numai sase ani. Suma ar reprezenta contributii.

STUDIU Cinci din zece mame cu varsta sub 18 ani, din Romania, nu au fost niciodata la un control ginecologic

Cinci din zece mame cu varsta sub 18 ani, din Romania, nu au fost niciodata la un control ginecologic, ceea ce a dus la o rata de patru ori mai mare a nasterilor premature, in conditiile in care mamele adolescente se confrunta cu conditii socio-economice precare, potrivit unei analize a organizatiei Salvati Copiii Romania.

O fetita de 6 ani din Iasi a primit pe numele sau o somatie pentru a plati spitalizarea, la 3 ani dupa ce a fost internata

O femeie din localitatea ieseana Vanatori sustine ca a primit o somatie pe numele fiicei sale in varsta de 6 ani, privind achitarea unei datorii catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, ce ar reprezenta contravaloarea spitalizarii fetitei din anul 2015, relateaza Agerpres. Femeia in varsta de 24 de ani s-a prezentat luni dimineata la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi, nemultumita ca somatia de plata a fost trimisa pe numele fiicei sale.

Un barbat din Iasi a fost condamnat la nchisoare si la despagubiri de 30.000 de euro, dupa ce a infestat o minora cu HIV

Un barbat in varsta de 34 de ani, care are SIDA, a fost condamnat de magistratii ieseni la 3 ani si 8 luni de inchisoare, dupa ce a intretinut un act sexual cu o minora de 14 ani si a infectat-o cu virusul imunodeficientei umane HIV), scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )