Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drama unei prezentatoare TV! Fiica ei a murit dupa o supradoza, iar ea a vorbit despre tragedie la televizor

Antena3 Antena3,
Drama unei prezentatoare TV! Fiica ei a murit dupa o supradoza, iar ea a vorbit despre tragedie la televizor

Angela Kennecke, o cunoscuta jurnalista si prezentatoare TV din SUA, a gasit puterea de a vorbi despre decesul porpriei ei fiice, in direct. Pe 16 mai, fiica mea in varsta de 21 de ani, Emily, a murit de. continuă pe Antena3

Petrol de la cumatrul Putin: Cum a ajuns o prezentatoare TV din Ucraina proprietara a unui mare camp petrolifer din Siberia

Unul dintre cele mai mari campuri petrolifere din Siberia a ajuns, printr-o schema complicata, in posesia unei prezentatoare TV din Ucraina ce are legaturi de rudenie cu presedintele rus Vladimir Putin. Unii experti avertizeaza ca scopul acestei scheme este de a alimenta masina de razboi a Rusiei din estul Ucrainei.

Olt: Un barbat a MURIT dupa ce a fost impuscat la o partida de vanatoare neautorizata

Tragedie in judetul Olt. Un barbat de 48 de ani, din comuna Barza, a decedat la scurt timp dupa a fost impuscat in picior la o partida de vanatoare neautorizata. Barbatul a fost impuscat in Padurea.

Un barbat a murit dupa ce s-a luptat chiar cu cel pe care l-a prins in pat cu nevasta lui

Un barbat din Kenya si-a gasit un tragic sfarsit pe 6 septembrie, la Nairobi, dupa ce s-a luptat cu amantul sotiei sale. Sotul incornorat i-a surprins pe sotia lui si pe amantul acesteia in fapt si, cum.

Tragedie in Cluj. Un carutas a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Tragedie in Cluj. Un barbat, care conducea o caruta, a murit pe loc dupa ce o masina l-a lovit in plin. Soferul spune ca nu l-a observat pentru ca nu avea nicio semnalizare. Politistii l-au testat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )