Libnet.ro
UNICEF

06:30

Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nunta. Ce imagini compromitatoare au primit invitatii cu mireasa. E scandal!

Playtech Playtech,
Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nunta. Ce imagini compromitatoare au primit invitatii cu mireasa. E scandal!

Un reputat sportiv din Rusia a trait momente de umilinta chiar la nunta lui. Astfel, multi dintre nuntasi au primit telefoane si un mesaj compromitator despre mireasa, iar apoi au vazut si filmari pe care nu si le-au imaginat vreodata ca exista. Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nunta Totul a avut loc la . continuă pe Playtech

VIDEO Un incendiu urias a devorat ultimele etaje ale unui bloc din Madrid

Un incendiu violent a cuprins ultimele etaje ale unui bloc din nordul Madridului, iar cladirea a fost evacuata complet, fara sa fie ranite persoane, relateaza El Pais.

Baiatul unui patronul din fotbalul romanesc, spectacol la Mamaia. Cati bani a spart intr-o singura seara. Este salariul anual al unui om normal

Adrian Mititelu Jr. , fiul patronului de la FC U Craiova 1948, a facut adevarat spectacol pe litoralul romanesc. Acesta s-a dat in stamba in cluburile de fite din Mamaia, iar impreuna cu amicii lui a cheltuit bani multi pe bauturi scumpe. Baiatul unui patronul din fotbalul romanesc, spectacol la Mamaia Adrian Mititelu Jr. si-a petrecut .

Trump ii catalogheaza drept criminali pe protestatarii din timpul discursului sau de la Casa Alba

Presdintele american Donald Trump catalogheaza drept criminali persoanele care au manifestat la Washington in marja discursului pe care l-a susttinut la Casa Alba la acceptarea oficiala a candidaturii din partea Partidului Republican in alegerile prezidentiale din noiembrie.

Incredibilul caz al unui barbat din Bacau, cu dublu transplant si nevazator cu certificat nerevizuibil: Plimbat in plina pandemie la analize si comisii pentru a demonstra din nou ca nu vede

Ciprian Onofrei a suferit un dublu transplant in anul 2014 - transplant renal si transplant de pancreas - si are, din anul 2013, un certificat de handicap de nevazator permanent, nerevizuibil. Din cauza acestui handicap, nu se poate deplasa nicaieri fara baston si fara insotitor. Cu toate acestea, DGASPC Bacau il plimba la noi analize si comisii pentru a demonstra, din nou, ca este nevazator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )