Libnet.ro
UNICEF

11:31

Un drapel tricolor a legat cele doua maluri ale Prutului, marcand intrarea in Anul Centenar al Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
Un drapel tricolor a legat cele doua maluri ale Prutului, marcand intrarea in Anul Centenar al Marii Uniri

Un drapel tricolor cu o lungime de 100 de metri a legat, duminica, cele doua maluri ale Prutului, marcand intrarea in Anul Centenar al Marii Uniri din 1918. Cateva sute de oameni au participat la desfasurarea tricolorului pe un pod feroviar dintre Romania si Republica Moldova, in dreptul localitatii Falciu din judetul Vaslui, potrivit Platformei Unioniste Actiunea 2012. continuă pe Adevărul

Voi lupta pentru voturile unionistilor. Iurie Leanca: Nu cred ca cineva a facut mai mult decat mine pentru apropierea celor doua maluri ale Prutului

Fostul premier al Republicii Moldova Iurie Leanca afirma ca in alegerile parlamentare din 2018 va lupta si pentru voturile unionistilor dintre Prut si Nistru. Liderul PPEM considera ca nu exista un alt politician la Chisinau care ar fi facut mai multe pentru apropierea celor doua maluri ale Prutului decat dansul.

Un numar de 200 de jandarmi, mobilizati la cele doua petreceri in strada organizate in Capitala

Jandarmeria Capitalei anunta ca a dispus masuri suplimentare de ordine publica pentru evenimentele care vor avea loc in noaptea de Revelion, cand peste 200 de jandarmi vor fi mobilizati la cele doua petreceri organizate de primarii in Piata George Enescu si in Parcul Titan, potrivit unui comunicat de presa.

SUA si Rusia nu vor accepta Coreea de Nord ca putere nucleara, au convenit sefii diplomatiilor din cele doua tari

Statele Unite si Rusia au convenit sa continue eforturile diplomatice pentru rezolvarea crizei generate de programul de dezvoltare a rachetelor nculeare derulat de Coreea de Nord. Cele doua state au subliniat ca nici Washingtonul, nici Moscova nu vor accepta Phenianul ca putere nucleara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )