Libnet.ro
UNICEF

08:15

Drapelul american a fost coborat de pe consulatul SUA din Chengdu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Drapelul american a fost coborat de pe consulatul SUA din Chengdu

Drapelul american a fost coborat astazi de pe consulatul Statelor Unite din Chengdu, la trei zile dupa ce a fost inchis de Beijing, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea chineza. continuă pe Ziarul Bursa

Tensiuni diplomatice. Chinezii au coborat drapelul american de pe consulatul SUA din Chengdu

Autoritatile chineze au patruns luni, 27 iulie, in incinta consulatului Statelor Unite de la Chengdu, la scurt timp dupa plecarea ultimilor functionari americani, punand astfel capat unui nou episod al.

Tensiuni diplomatice: China a coborat drapelul american de pe consulatul SUA din Chengdu

Drapelul american a fost coborat luni dimineata de pe consulatul Statelor Unite din Chengdu, la trei zile dupa ce a fost inchis de Beijing, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea chineza, noteaza France Presse.

China ordona SUA sa inchida consulatul din Chengdu. Replica vine dupa episodul similar din Houston, unde americanii i-au acuzat pe chinezi ca aveau un hub de spionaj

China a ordonat SUA, vineri, sa inchida consulatul american din orasul Chengdu, intr-o masura simetrica fata de solicitarea Washingtonului privind consulatul chinez din Houston, pe masura ce relatiile.

Conflictul SUA-China, faza pe consulate: Beijingul cere americanilor sa plece din Chengdu

China a ordonat Statelor Unite sa inchida consulatul din Chengdu, raspunzand cu aceeasi moneda dupa ce i s-a cerut, saptamana aceasta, sa-si inchida consulatul din Houston, transmite Reuters, subliniind ca relatiile dintre cele doua mari puteri continua sa se deterioreze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )