Libnet.ro
UNICEF

20:30

Drapelul Rusiei a fost arborat pe mai multe unitati militare din Crimeea

B1 B1,
Drapelul Rusiei a fost arborat pe mai multe unitati militare din Crimeea

Drapelul Rusiei a fost arborat pe 189 de obiective militare din regiunea Crimeea, anexata vineri, anunta Ministerul rus al Apararii, citat de NBC News. Steagul Federatiei Ruse a fost arborat pe 189 de unitati. continuă pe B1

Mihail Saakasvili, citat pentru a fi audiat in mai multe dosare penale.

Parchetul din Georgia l-a convocat pe fostul presedinte Mihail Saakasvili pentru a fi audiat in cadrul unor anchete penale. Fostul presedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat in calitate de martor in cadrul unor anchete penale, precizeaza Parchetul General de la Tbilisi, potrivit Mediafax. Audierile au fost fixate joi, in mai multe investigatii, inclusiv cea privind moartea fostului premier Zurab Jvania, gasit asfixiat in 2005. Alte anchete se refera la deturnarea de .

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in Cluj

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, in Bucuresti si in Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti.

VIDEO Crimeea: Rusia anunta ca steagurile sale sunt arborate pe 189 de unitati militare ucrainene/ Marina ucraineana avea ordin sa traga - ministrul Apararii de la Kiev

Comandantii navelor de razboi ucrainene, multe dintre acestea luate cu asalt de fortele ruse in ultimele zile in Crimeea, aveau ordin sa traga, insa nu au facut acest lucru, a recunoscut duminica ministrul ucrainean al Apararii, Igor Teniuk. In schimb, Ministerul rus al Apararii a anuntat duminica, la doua zile dupa ce presedintele Vladimir Putin a semnat legea care ratifica anexarea peninsulei la Rusia, ca steagurile ruse sunt arborate in prezent pe 189 de obiective militare ucrainene din Crimeea.

Rusia anunta ca steagurile sale sunt arborate pe 189 de unitati militare ucrainene din Crimeea

Rusia are in prezent arborate steagurile sale pe 189 de obiective militare din Crimeea, a anuntat Ministerul rus al Apararii duminica, la doua zile dupa ce presedintele Vladimir Putin a semnat legea care ratifica anexarea peninsulei la Rusia, transmite Reuters.

Georgia: Fostul presedinte Mihail Saakasvili, citat de procurori pentru a fi audiat in mai multe dosare penale

Fostul presedinte Mihail Saakasvili a fost citat de catre Parchetul din Georgia pentru a fi audiat in cadrul unor anchete penale, relateaza AFP. Fostul presedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat.

China va trimite mai multe nave in sudul Oceanului Indian, in cautarea avionului disparut.

China va mobiliza cel putin sapte nave in sudul Oceanului Indian, unde au fost reperate obiecte plutitoare de mari dimensiuni, considerate ca fiind posibile ramasite ale zborului MH370 disparut, a anuntat vineri presa oficiala, citata de AFP, potrivit Mediafax. Navele de salvare Haixun 01 si 31, precum si Nanhaijiu 101 si 115, sunt gata sa plece in zona, iar alte trei nave chineze sunt deja pe drum, potrivit agentiei oficiale China Noua. La 13 zile de la disparitia avionului Boeing 777 al .

Ponta, apostrofat la Pitesti de mai multe persoane care l-au intrebat despre locuri de munca

Premierul Victor Ponta a fost apostrofat, joi, la Pitesti, de un grup de persoane care l-au asteptat la intrarea in Palatul Administrativ din municipiu, oamenii intrebandu-l unde sunt locurile de munca promise, transmite Mediafax.

UniCredit: Ne asteptam ca Romania sa absoarba cele mai multe fonduri UE, in 2014

Romania ar putea absorbi in acest an fonduri europene in valoare de 6 miliarde euro, mai mult decat in toti anii precedenti la un loc, si sa ajunga la o rata de absorbtie de circa 60%, respectiv 80% in 2015, apreciaza Marius Radu, coordonator Fonduri.

METEO Cod galben de vant pentru mai multe judete din Moldova. Vineri temperaturile ajung si la 22 de grade

Patru judete din Moldova se afla, joi, sub cod galben de vant care ar putea depasi la rafala si 70 de kilometri pe ora. Specialistii anunta ca vineri vremea va fi mai calda decat in mod normal in aceasta perioada, cu maxime ce vor urca pana la 22 de grade Celsius.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )