Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dreptate dupa 10 ani pentru o femeie de afaceri din Alba. Un ex-milionar trebuie sa-i plateasca o suma uriasa

Adevărul Adevărul,
Dreptate dupa 10 ani pentru o femeie de afaceri din Alba. Un ex-milionar trebuie sa-i plateasca o suma uriasa

O femeie de afaceri din Alba Iulia a obtinut in justitie peste 2,6 milioane de lei de la un afacerist din Iasi dupa o lupta care dureaza de mai bine de 10 ani. continuă pe Adevărul

Gest socant la mormantul Madalinei Manole. il omoram daca il prindeam

Sunt 10 ani de la disparitiafetei cu parul de foc si, conform ultimelor evenimente, razboiul dintre parintii regretatei artiste si sotul acesteia nici pana in ziua de azi nu s-a incheiat. Scandal dupa 10 ani de la moartea Madalinei Manole La 10 ani de la disparitia vedetei, parintii au mers la mormantul acesteia pentru a-i .

Australia: Un copil de 10 ani supravietuieste dupa ce a fost tras in apa de un rechin

Un rechin a insfacat vineri un baiat de 10 ani dintr-o barca de pescuit in Australia, dar a reusit sa scape dupa ce tatal sau a sarit in ajutorul sau, au spus oficialii, relateaza Yahoo News.

S-a spanzurat. Ultimul mesaj lasat de un om de afaceri din Romania. Ce tragedie

Un important om de afaceri din Romania s-a sinucis! Politistii au gasit trupul neinsufletit in apropierea casei sale din Bucuresti. inainte de a comite gestul cumplit, barbatul a lasat un mesaj de adio pentru cei trei copiii ai sai. Mai multe detalii despre cazul socant, in continuare. Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis Un .

Dupa noua ani de Realitatea TV, Denise Rifai se muta la o noua televiziune: Cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata

Realizatoarea TV Denise Rifai va face parte, incepand din aceasta toamna, din echipa Kanal D, au anuntat reprezentantii postului.

Leeds United revine in Premier League dupa 16 ani

Echipa Leeds United si-a asigurat, vineri seara, promovarea matematica in Premier League dupa 16 ani de absenta.

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, in crestere la 5 luni - date INS

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), in termeni nominali, a crescut in primele cinci luni 4,2%, comparativ cu perioada similara din 2019. , potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Dupa sase ani de razboi, Petre Geambasu si Calin s-au impacat. Trebuie sa uitam, trebuie sa iertam

Dupa sase ani de certuri, insulte si acuzatii, solistul Petre Geambasu 76 de ani) si fiul sau, Calin Geambasu 43 de ani), au ingropat securea razboiului, gasind calea spre impacare. Interpretul a dat.

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Dan Negru, mesaj violent: Noi suntem criminalii

Adio si ramas bun, Madalina Manole! Fie ca de azi inainte sa canti pentru ingeri, intr-o lume perfecta, erau mesajele tuturor cunoscutilor Madalinei Manole din urma cu 10 ani. De atunci, cantareata este amintita de prieteni an de an. Unul dintre cei care lasa un mesaj pe 14 iulie in amintirea sa, pe retelele de .

A scazut volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut in primele cinci luni.

Tatal Madalinei Manole il ameninta pe fostul ginere, la 10 ani de la moartea cantaretei. Gestul urat pe care l-a facut Petru Mircea la mormantul artistei

Tensiunile intre familia Madalinei Manole si sotul regretatei cantarete nu s-au stins inca, desi au trecut 10 ani de cand aceasta a pierit. O confruntare violenta chiar la mormantul artistei a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )