Libnet.ro
UNICEF

11:15

Drona de razboi care poate fi lansata dintr-un bombardier tocmai a fost dezvaluita

Playtech Playtech,
Drona de razboi care poate fi lansata dintr-un bombardier tocmai a fost dezvaluita

DARPA, aripa de cercetare si dezvoltare a armatei Statelor Unite, dezvolta o noua drona de lupta care poate fi lansata dintr-un avion de vanatoare sau dintr-un bombardier. Si apoi sa traga. continuă pe Playtech

Conflictul Romprest- Primaria Sectorului 1, un razboi care dureaza de 14 ani. Marirea, fuga din tara, arestarea si decesul fostului proprietar al firmei de salubrizare (documentar)

Scandalul recent dintre Romprest si Primaria Sectorului 1 al Capitalei este doar cel mai recent act al unui razboi care dureaza de aproape 15 ani, de cand Romprest asigura salubrizarea acolo. in august 2007, companiile Urban si Romprest urmau sa asigure in locul Rebu, salubrizarea sectorului 1 al Capitalei, potrivit unui anunt facut la acea vreme de primarul de sector Andrei Chiliman. Urban urma sa-si adjudece zona de centru-vest a sectorului, iar Romprest cea de centru-est. Suparat, primarul general al Capitalei din acea vreme, Adriean Videanu, l-a somat public pe Chiliman ca in termen de 24 de ore sa intre in legalitate cu asigurarea serviciului public de salubrizare a acestei zone administrative.

VIDEO Hyundai a prezentat un nou concept de masina cu picioare care poate merge pe orice fel de teren

Hyundai a dezvoltat in California un concept de masina robotica ce are si roti, dar si patru picioare, astfel ca pe unde nu se poate conduce, ea poate urca folosindu-se de picioare. Este al doilea astfel de concept, dupa ce acum doi ani la CES Hyundai prezenta un concept numit Elevate in care puteau fi transportati si oameni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )