Libnet.ro
UNICEF

10:15

Drula: Saptamana viitoare va incepe lucrul la proiectul tehnic al autostrazii Comarnic-Brasov

Hotnews Hotnews,
 Drula: Saptamana viitoare va incepe lucrul la proiectul tehnic al autostrazii Comarnic-Brasov

Nu exista o solutie magica pentru descongestionarea traficului auto pe Valea Prahovei, a declarat duminica la Digi24 ministrul Transporturilor Catalin Drula, care a anuntat ca de saptamana viitoare va incepe lucrul la proiectul tehnic al autostrazii Comarnic-Brasov, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Drula: Saptamana viitoare se semneaza contractul pentru proiectul tehnic al autostrazii Ploiesti - Brasov. Nu exista solutii magice pentru Valea Prahovei

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, declara ca nu exista solutii magice pentru decongestionarea traficului foarte aglomerat de pe Valea Prahovei, unde de 16 ani se vorbeste despre o autostrada fara a se fi intreprins demersuri concrete in acest sens.

Autostrada Ploiesti Brasov. Studiul de fezabilitate va fi semnat saptamana viitoare. Cand ar trebui sa fie gata

Ministrul Transporturilor anunta ca institutia pe care o conduce este pregatita sa semneze contractul pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Ploiesti-Brasov.

Italia a fost anuntata ca va primi cu 20% mai putine vaccinuri Moderna in saptamana care incepe la 7 februarie

Compania americana Moderna va livra Italiei in saptamana care va incepe la 7 februarie cu 20% mai putine vaccinuri decat s-a angajat, a declarat vineri comisarul special italian pentru combaterea epidemiei de COVID-19, Domenico Arcuri, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )