Libnet.ro
UNICEF

05:00

Drum devastat de suvoaie, in Retezat. Doi turisti straini au ramas blocati cu masina in munti

Antena3 Antena3,
Drum devastat de suvoaie, in Retezat. Doi turisti straini au ramas blocati cu masina in munti

Un autoturism in care se aflau doi turisti slovaci a ramas blocat marti pe drumul care urca spre Cabana Buta, din Masivul Retezat, dupa ce precipitatiile abundente au umflat paraul Lazar, iar. continuă pe Antena3

Un drum din Retezat a fost devastat de suvoaie. Doi turisti straini au ramas blocati cu masina in munti

Un drum din Muntii Retezat a fost devastat de suvoaiele paraului Lazar, in urma precipitatiilor abundente si a furtunii inregistrate marti. Doi turisti slovaci au ramas blocati cu autoturismul pe drum, in zona Campul lui Neag.

Doi turisti slovaci au ramas blocati intr-o masina, in Retezat, pe drumul catre Cabana Buta, dupa ce drumul a fost distrus de o viitura

Doi turisti slovaci au ramas blocati intr-o masina, marti seara, in Muntii Retezat, pe drumul catre Cabana Buta, dupa ce o viitura formata pe paraul Lazar a distrus un podet si drumul de acces pe o portiune de o suta de metri. La ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin in zona pentru deblocarea turistilor, relateaza News. ro.

Doi turisti slovaci, blocati, in masina, in Muntii Retezat, dupa ce drumul de acces s-a rupt din cauza ploilor

Doi turisti slovaci au ramas blocati, in masina, in Muntii Retezat, dupa ce drumul de acces si un podet au fost distruse de precipitatiile abundente care au crescut debitul paraului din vecinatate.

Doi turisti francezi s-au speriat de furtuna si s-au ratacit cu motoarele prin muntii Cindrel

Jandarmii au fost nevoiti sa intervina in seara zilei de luni in muntii Cindrel, de unde doi turisti francezi au solicitat ajutor, deoarece furtuna le-a acoperit motocicletele cu crengi si nici aparatele GPS nu le mai functionau.

Doi turisti, disparuti in munti de cateva zile. Salvamontistii ii cauta fara incetare

Doi turisti au plecat sa se plimbe pe munte, insa s-au ratacit si nu mai gasesc drumul de intoarcere. Salvamontistii au organizat echipe de cautare care urmeaza sa plece pe munte pentru a-i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )