Libnet.ro
UNICEF

21:15

Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Playtech Playtech,
Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Toamna superba invita oamenii la munte, in inima Apusenilor, loc unde spectacolul naturii este fascinant. Se numeste Transalpina de Apuseni, una dintre bogatiile Romaniei, care se afla in plin proces de modernizare. Oficialii promit ca, in maximum doi ani, soferii vor putea traversa o mare parte a muntilor, de la est la vest, pe o . continuă pe Playtech

Noua Casa 2020. Oferta completa de la banca! E singura din Romania care face asta pentru romani

Inca o banca a dat startul inscrierilor pentru programul guvernamental Noua Casa, primind, in toate unitatile sale, cereri pentru credite. Clientii care doresc sa cumpere o locuinta vor beneficia de un DAE de 4,75%. Mai multe detalii, in continuare. Noua Casa. O alta banca isi anunta oferta Banca Romaneasca si-a anuntat oferta pentru programul Noua .

Cladirile istorice din Romania care au fost scoase la vanzare. Costa 5 milioane de euro

Romania Sothebys International Realty a scos la vanzare trei cladiri istorice din Cluj-Napoca, respectiv Oradea si Timisoara, ce duc in spte istoria a secole de existenta si construite pe actualul teritoriu al Romaniei inca din perioada de dinainte de Primul Razboi Mondial, valorand cinci milioane de euro. Poarta Vieneza din Cluj-Napoca Aceasta cetatuie din Cluj .

Tara care scoate iar armata pe strazi. Milioane de romani locuiesc aici. Ce se intampla

O tara in care locuiesc milioane de romani scoate din nou armata pe strazi, din cauza cresterii numarului de cazuri de coronavirus. Este vorba despre Spania, iar Guvernul regional de la Madrid a cerut, luni, 21 septembrie, ajutorul Armatei in lupta cu pandemia in capitala spaniola. Astfel, in Madrid, autoritatile locale au ordonat o carantina .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Care este primul bloc de apartamente din Romania. De cate ori ai trecut pe langa el si habar nu aveai ca este atat de vechi?

Daca astazi este un lucru obisnuit sa mergi pe marile bulevarde si sa intalnesti cladiri inalte locuite, in urma cu un secol, lucrurile stateau cu totul diferit. Tu stii care este primul bloc de apartamente din Romania?! Ai trecut de multe ori pe langa el fara sa ai habar acest detaliu! Primul bloc de apartamente .

Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Vremea s-a schimbat radical in Romania, in ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au inceput sa scada. Iata unde s-a inregistrat si prima temperatura negativa. Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte Vremea a intors foaia in ultimele ore, asadar s-au inregistrat si primele temperaturi negative.

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR: Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la relansarea economica

Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la sustinerea efortului de relansare economica, dar acest lucru nu este suficient, a declarat, astazi, intr-o dezbatere de specialitate, Leonardo Badea, viceguvernator Banca Nationala a Romania BNR).

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Promovarea pietei de captal din Romania la statutul de Piata Emergenta Secundara, echivaleaza cu intrarea in UE (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu apreciaza ca anuntul agentiei FTSE Russell prin care piata de capital din Romania este promovata efectiv la statutul de Piata Emergenta Secundara reprezinta un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )