Libnet.ro
UNICEF

14:15

Drumul din Romania care ne scoate in lume. Vezi cum arata acum Transalpina - VIDEO

Antena3 Antena3,
Drumul din Romania care ne scoate in lume. Vezi cum arata acum Transalpina - VIDEO

Transalpina, una din cele mai spectaculoase sosele din Romania, impresioneaza o lume intreaga. Din ce in ce mai multi soferi se lasa fermecati de frumusetea peisajului. Drumul regelui, cea mai inalta sosea. continuă pe Antena3

Raluca Domuta, prima politista din Romania care a primit premiul International Female Police Peacekeeper 2015, pentru misiunile din Haiti

Comisarului-sef de politie Raluca Domuta, din cadrul Politiei Romane, a primit, dumnica, titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, pentru.

Gabriel Oprea a felicitat-o pe Raluca Domuta, prima politista din Romania care a primit premiul International Female Police Peacekeeper 2015

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a felicitat-o luni pe Raluca Domuta, comisar sef de politie, premiata de catre International Association of Women.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Raport: Structurile media din Romania, bantuite de trecutul comunist si de legaturile multor proprietari de presa cu fosta Securitate

Piata media din Romania se aseamana din multe puncte de vedere cu cea din alte tari central si est-europene, dar se diferentiaza din acestea in special prin sentimentul puternic si durabil ca structurile sale sunt bantuite de trecutul comunist, arata un raport publicat zilele acestea de The Centre for Media Transparency Centrul pentru Transparenta Media), intitulat Oamenii care au muscat cainii de paza). Raportul, semnat de Manuela Preoteasa si Andrei Schwartz, prezinta evolutia proprietatii media in Romania post-comunista si cinci profile de proprietari romani de presa: CME/Adrian Sarbu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Sebastian Ghita si Dinu Patriciu.

Primaria Craiova vrea sa inchida singurul centru de reabilitare a victimelor torturii din Romania

Singura organizatie non-guvernamentala din tara care deruleaza de peste 15 ani un program de reabilitare a supravietuitorilor torturii ar putea sa dispara pentru ca Primaria Craiova refuza prelungirea contractului de inchiriere.

Asociatia Municipiilor din Romania cere modificarea Codului Fiscal si vrea suprataxarea cladirilor si terenurilor abandonate

Asociatia Municipiilor din Romania vrea modificarea Codului Fiscal si cere suprataxarea cladirilor si terenurilor abandonate, precum si reintroducerea taxei hoteliere, venit pe care autoritatile locale il.

Actrita cu cei mai frumosi ochi din Romania, aparitie ravasitoare la 47 de ani

Peste Manuela Harabor 47 de ani), anii au trecut fara sa lase urme. Nici problemele din viata personala sau profesionala n-au reusit sa umbreasca chipul actritei cu cei mai frumosi ochi din Romania.

Muftiul Muurat Iusuf, despre tentativa de pangarire a terenului Comunitatii Musulmane din Romania: Din punct de vedere ritualic, gestul este egal cu zero. Cand se va pune temelia constructiei vom face o slujba de sfintire

Muftiul Muurat Iusuf, Seful Cultului Musulman din Romania, afirma ca gestul facut de un bucurestean pentru a impiedica construirea viitoarei Moschei Centrale din Romania, pe un teren pus la dispozitie de Guvern.

Un nou operator de telefonie mobila, pe piata din Romania

Operatorul de cablu DCS AKTA) poarta negocieri cu doi operatori mobili pentru a-si lansa propriile servicii de telefonie mobila, ca Operator Mobil Virtual MVNO), pe piata din Romania.

Afi Palace Cotroceni si alte mall-uri din Romania, in vizorul Fiscului

Mall-urile din Romania au intrat in vizorul Agentiei Nationale de Administratie Fiscala. Astfel, Pe lista Fiscului cu malluri care vor fi controlate de inspectorii fiscali se afla si Afi Palace Cotroceni si Plaza Mall, potrivit Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )