Libnet.ro
UNICEF

12:15

Drumul execrabil spre cea mai bogata comuna din tara. Un tronson gaurit la tot pasul este pasat sistematic intre institutii

Adevărul Adevărul,
Drumul execrabil spre cea mai bogata comuna din tara. Un tronson gaurit la tot pasul este pasat sistematic intre institutii

O artera tranzitata zilnic de mii de persoane, unde la orele de varf se circula bara la bara, a fost declarata a nimanui de oficialii administratiei iesene. Drumul care face legatura din municipiul Iasi spre comuna Miroslava, considerata cea mai bogata din tara, nu este inventariat de nicio institutie publica. continuă pe Adevărul

Se finalizeaza cea mai moderna biblioteca din Baragan. Cum arata constructia

Lucrarile la cea mai mare biblioteca din Baragan vor fi reluate, dupa ce, de mai bine de un an, nu s-a mai batut un cui la moderna cladire, o investitie de peste 3 milioane de euro. Consiliul Judetean a semnat contractul pentru continuarea lucrarilor, cu o valoare de 4. 264 lei fara TVA), iar perioada de finalizare este de 12 luni.

Era cea mai SEXY STIRISTA din Romania! E incredibil cum arata acum si CE S-A ALES de ea, dupa ce s-a RETRAS definitiv din televiziune. CE DESTIN CRUNT (FOTO)

Daiana Anghel s-a nascut in Deva, iar in 2004, la varsta de21 de ani a debutat in televiziune, la Tele 7 Deva. Apoi s-a mutat la Antena 1 Deva 2005), Antena 3 2005-2007), Sport. ro 2007-2008),.

Cea mai SCUMPA geanta apartine SOTIEI lui Videanu. Cat COSTA aceasta

Mioara Videanu, sotia politicianului Adrian Videanu, are o pasiune pentru hainele scumpe, detinand in prezent cea mai scumpa geanta din Romania. Afacerista si-a achizitionat o rochie in.

Povestea Marii Uniri, spusa intr-un sir de conferinte organizate de cea mai mare universitate din tara

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca organizeaza luni, 22 ianaurie, prima conferinta dintr-un sir de evenimente dedicate principalelor momente, personalitati si idei care au contribuit la realizarea Unirii de la 1918.

Romanul care creste porumbei cu anvergura aripilor de peste un metru. Este cea mai grea rasa din lume

Mihai Cosmin, in varsta de 35 de ani, din municipiul Targu Jiu, judetul Gorj, este singurul crescator din Romania al rasei porumbeilor romani, linia veche. Exemplarele din aceasta rasa pot ajunge la o greutate de peste 1,2 kilograme si la o anvergura a aripilor de peste un metru.

Decembrie 2017, cea mai mica rata a somajului inregistrat in luna decembrie a ultimilor 25 de ani

In luna decembrie a anului 2017 rata somajului inregistrat a fost cea mai mica din ultimii 25 de ani, raportat la aceeasi luna, arata o analiza a datelor statistice ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cea mai tare colaborare a anului! Maluma si Fuego (VIDEO)

Surpriza de proportii pe piata muzicala. Cea mai recenta colaborare a lui Fuego va rupe topurile. Artistul roman a lansat de curand o piesa cu celebrul Maluma. Cea mai tare.

CEA MAI MARE firma de constructii, in COLAPS! MII de locuri de munca, iN PERICOL

Peste 19. 000 de locuri de munca in pericol, dupa ce cea mai mare firma de constructii intra in colaps. Guvernul din Marea Britanie incearca sa reduca efectele negative provocate de.

ANAF a colectat anul trecut 214,95 miliarde lei la buget, cea mai mare incasare anuala din 2003 pana in prezent si cu aproape 8% mai mult decat in 2016

ANAF transmite ca a colectat 214,95 miliarde lei la buget, in anul 2017, si a realizat programul prevazut de legea bugetului. Aceasta suma reprezinta cea mai mare incasare anuala realizata de ANAF din 2003, anul infiintarii institutiei, pana in prezent.

ANAF a colectat anul trecut cea mai mare suma incasata din 2003 pana in prezent

ANAF transmite ca a colectat 214,95 miliarde lei la buget, in anul 2017, si a realizat programul prevazut de legea bugetului. Aceasta suma reprezinta cea mai mare incasare anuala realizata de ANAF din 2003, anul infiintarii institutiei, pana in prezent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )