Libnet.ro
UNICEF

00:07

Drumul Expres Craiova-Pitesti intarzie cel putin 17 luni dupa ce CNAIR a anulat licitatia pentru tronsonul 3

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Drumul Expres Craiova-Pitesti intarzie cel putin 17 luni dupa ce CNAIR a anulat licitatia pentru tronsonul 3

Drumul Expres Craiova-Pitesti intarzie cu cel putin 17 luni dupa ce Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anulat licitatia pentru tronsonul 3 si urmeaza sa o anuleze si pentru tronsonul 4, informeaza Asociatia Pro. continuă pe Wall-Street Ro

Drumul Expres Craiova-Pitesti intarzie cu cel putin un an. CNAIR a anulat licitatia pentru tronsonul 3 si aceeasi soarta o va avea si lotul 4

Licitatia pentru proiectarea si executia lotului 3 al Drumului Expres Craiova-Pitesti a fost anulata de catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), iar specialistii din domeniu sustin ca aceeasi soarta o va avea si lotul 4. Drept urmare, intarzierile sunt de un an, estimeaza CNAIR, in timp ce Pro Infrastructura spune ca sunt de 17 luni.

PENTRU CONSTRUCTIA UNEI SECTIUNI DIN DRUMUL EXPRES M8: Ungaria primeste 203,5 milioane euro de la UE

Fondul de Coeziune a anuntat astazi ca va investi 218,5 milioane de euro in doua proiecte din Ungaria, 203,5 milioane euro pentru a finanta constructia unei sectiuni din drumul expres M8.

Licitatia pentru tronsonul 3 al drumului expres Craiova Pitesti, anulata. Pro Infrastructura: Aceeasi soarta va avea si lotul 4. Prostia si fuga de raspundere a CNAIR se traduc in 17 luni de intarziere

Licitatia pentru proiectarea si executia tronsonului 3 32 km) al Drumului Expres Craiova Pitesti a fost anulata de catre Compania de Drumuri, la peste un an si jumatate de cand a fost lansata. Aceeasi soarta o va avea si lotul 4. in total avem 63,5 km in plop. Desi am spus de nenumarate ori ca se va ajunge aici, am fost ignorati. Prostia si fuga de raspundere a iresponsabililor din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere se traduc in minim 17 luni de intarziere a proiectului, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura.

VIDEO Tornada n Statele Unite: cel putin 14 morti

Cel putin 14 persoane au fost ucise duminica de o tornada care a provocat daune catastrofale in Alabama, in sud-estul Statelor Unite, a declarat un serif local citat de AFP.

Licitatia pentru Autostrada Pitesti - Craiova, ANULATA. Vor fi intarzieri de cel putin un an

Realizarea loturilor 3 si 4 ale autostrazii Pitesti-Craiova se amana cu cel putin un an, anunta Digi24. Licitatia a fost anulata de instanta, la cererea formulata de un constructor. In luna mai dorim.

FLIGHT REFUND: Peste 1.500 de zboruri au intarziat cel putin 45 de minute in Romania, in primele doua luni

Peste 1. 500 de zboruri au avut intarzieri cuprinse intre 45 si 180 de minute, in primele doua luni ale anului, dintre acestea 1. 173 fiind curse internationale cu plecare din si inspre Romania, arata datele publicate, marti, de o companie dedicata rezolvarii cererilor indreptatite ale calatorilor privind serviciile companiilor aeriene.

FLIGHT REFUND: Peste 1.500 de zboruri au intarziat cel putin 45 de minute in Romania, in primele doua luni ale sezonului de iarna

Peste 1. 500 de zboruri au avut intarzieri cuprinse intre 45 si 180 de minute, in primele doua luni ale sezonului de iarna decembrie 2018 si ianuarie 2019), dintre acestea 1. 173 fiind curse internationale cu plecare din si inspre Romania, arata datele publicate, marti, de o companie dedicata rezolvarii cererilor indreptatite ale calatorilor privind serviciile companiilor aeriene.

In doar 2 luni, peste 1.500 de zboruri au intarziat cel putin 45 de minute in Romania

In primele doua luni ale lui 2019, peste 1. 500 de zboruri au avut intarzieri cuprinse intre 45 si 180 de minute, dintre acestea 1. 173 fiind curse internationale cu plecare din si inspre Romania, potrivit unor date publicate marti de Flight Refund.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )