Libnet.ro
UNICEF

11:15

Drumul judetean care duce la cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, din nou functional

România Liberă România Liberă,
 Drumul judetean care duce la cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, din nou functional

Drumul judetean care face legatura in localitatea Costesti si cetatea dacica Sarmizegetusa Regia a fost redeschis, vineri, circulatiei rutiere. Timp de mai multe zile, traficul pe acest drum a fost blocat, din cauza distrugerilor cauzate de o furtuna puternica. continuă pe România Liberă

Drumul spre cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, afectat de inundatii. Compania care-l intretine ar trebui sa il repare intr-un termen de cinci zile

Drumul spre cetatea dacica Sarmizegetusa Regia a fost rupt, duminica seara, in mai multe puncte, ca urmare a unei viituri puternice, iar ultimii patru kilometri din drum sunt inchisi traficului auto. in acese conditii, firma care intretine drumurile judetene din zona Orastiei a primit un termen de cinci zile pentru repararea caii de acces spre situl istoric.

Sefa DNA, turista la Sarmizegetusa Regia. Laura Kovesi a urcat pe jos in situl UNESCO, dupa ce soseaua a fost grav avariata de viituri (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi se afla printre sutele de turisti care au vizitat, miercuri, Sarmizegetusa Regia. Cu toate acestea, sefa DNA a ales o perioada foarte nepotrivita de vizita, pentru ca accesul cu masinile pe.

VIDEO Laura Codruta Kovesi, turista la Sarmizegetusa Regia. Sefa DNA a urcat pe jos in situl UNESCO, pentru ca noua sosea a fost distrusa de viituri

Laura Codruta Kovesi s-a numarat printre sutele de turisti care au vizitat, miercuri, Sarmizegetusa Regia. Si-a ales insa o zi nepotrivita de vizita, pentru ca accesul cu masinile pe ultimii kilometri ai soselei este interzis, in urma viiturilor care au distrus carosabilul.

Drumul de 9 milioane de euro spre Sarmizegetusa Regia s-a surpat dupa mai putin de 3 luni (FOTO)

Drumul catre Sarmizegetusa Regia, din judetul Hunedoara a fost inaugurat de mai putin de trei luni, dar cu toate acestea, s-a surpat in mai multe locuri dupa ploile torentiale din ultimele zile, potrivit ziare.

Laura Codruta Kovesi, surprinsa ca turist. Sefa DNA a urcat pe jos pana la Sarmizegetusa, drumul fiind distrus de viituri

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost nevoita sa mearga pe jos pana la Sarmizegetusa Regia, pentru drumul pana la monumentul UNESCO a fost distrus de viituri. Pentru ca soseau proaspat renovata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )