Libnet.ro
UNICEF

11:01

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Hotnews Hotnews,
 Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania. continuă pe Hotnews

Stefan Mandachi, despre atacul lui Liviu Dragnea: Nu fac politica. E problema lui

Stefan Mandachi, omul de afaceri de la care a pornit miscarea sieu refuza sa comenteze atacul lansat la adresa lui de Liviu Dragnea. Niste smecheri care, vezi, Doamne, fac ei un metru de.

Liviu Dragnea a fost internat in spital. Medicii vor decide daca liderul PSD are nevoie de operatie / Luni este termen la inalta Curte in procesul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, pentru Mediafax, ca doctorii au decis sa il interneze in spital pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, din cauza problemele pe care le are la spate. Medicii vor decide, duminica, daca este nevoie sau nu de o interventie chirurgicala. Ulterior, intr-o interventie la Antena 3, Codrin Stefanescu a declarat ca ar fi vorba de o dubla hernie de disc. Luni ar urma sa aiba loc un nou termen la inalta Curte in dosarul in care Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Dupa numeroase amanari, Dragnea a cerut instantei in urma cu o luna sa fie audiat la urmatorul termen.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit unor apropiati. Liviu Dragnea a fost dus la un spital din Capitala dupa conferinta de presa pe care a tinut-o .

EXCLUSIV! Informatii noi despre starea lui Liviu Dragnea. Are trei leziuni la coloana vertebrala

Informatii noi despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea este internat la Spitalul Sanador din Capitala in urma unei crize dureroare in zona lombara. Dragnea are trei leziuni la coloana.

Medicul Nicolae Bacalbasa ii incurajeaza pe Liviu Dragnea: Afectiunea NU este LETALA

Deputatul PSD, medicul Nicolae Bacalbasa a anuntat, luni, boala de care sufera Liviu Dragnea, precizand insa ca nu este una letala. O compresie radiculara intr-o hernie de disc pentru partid nu poate.

Parteneriatul civil, respins de Senat. Ce promitea Liviu Dragnea

Senatul a respins, luni, doua proiecte de lege care prevedeau ca persoanele de acelasi sex puteau incheia in fata notarului sau la Starea civila un parteneriat civil in scopul organizarii vietii comune ca familie. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari toamna trecuta ca va fi adoptata o lege a parteneriatului civil.

Liviu Dragnea, internat intr-o CLINICA PRIVATA, este somat de partid sa se opereze la STAT: Cum ii afecteaza hernia de disc imaginea politica a liderului PSD (VIDEO)

Se complica situatia lui Liviu Dragnea. Medicii i-ar fi recomandat sefului PSD sa se opereze de urgenta de dubla hernie de disc, diagnostic cu care a fost internat, sambata, la clinica privata.

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii recomand ca liderul PSD sa fie operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii decid daca liderul PSD va fi operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Liviu Dragnea ar trebui sa se prezinte la ICCJ pentru REAUDIERE in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta. CodrinStefanescu: Va trebui sa stea la pat urmatoarele zile, obligatoriu

Luni, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este citat la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pentru a fi reaudiat in dosarul Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )