Libnet.ro
UNICEF

07:30

Drumul Republicii Moldova spre Vilnius trece prin Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Drumul Republicii Moldova spre Vilnius trece prin Bucuresti

Drumul Republicii Moldova spre Bruxelles trece, si la propriu si la figurat, prin Romania. Iurie Leanca, premierul celui de al doilea stat romanesc, va merge la Bruxelles impreuna cu Victor Ponta, si asta dupa ce se va intalni si cu presedintele Romaniei, Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Premierul Republicii Moldova: Nu vom intra in UE cu o regiune separatista, acest conflict se va rezolva

Premierul moldovean Iurie Leanca a oferit pentru Adevarul un interviu in care explica, pas cu pas, traseul Republicii Moldova spre Uniunea Europeana. Totodata, premierul a vorbit si despre conflictul transnistrean. Iurie Leanca sustine ca va trebui sa avem o solutie a conflictului transnistrean pana a deveni membri ai UE.

Presedintele Republicii Moldova a convocat Consiliul Suprem de Securitate

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a convocat Consiliul Suprem de Securitate. La sedinta se va discutata despre securitatea ecologica.

INTERVIU AUDIO Premierul moldovean Iurie Leanca:Prin Uniunea Europeana va fi o unire fireasca a Republicii Moldova cu Romania

Premierul moldovean Iurie Leanca a oferit pentru Adevarul un interviu in care explica, pas cu pas, traseul Republicii Moldova spre calea cea dreapta, Uniunea Europeana. Discutia a avut loc cu trei saptamani inainte de Summitul Parteneriatului Estic, de la Vilnius, unde Moldova va parafa Acordul de Asociere. Premierul crede ca in 10-15 ani e posibila si aderarea, care va insemna o reunificare fireasca cu toate tarile UE, inclusiv cu Romania.

AUDIO Premierul moldovean Iurie Leanca:Prin Uniunea Europeana va fi o unire fireasca a Republicii Moldova cu Romania

Premierul moldovean Iurie Leanca a oferit pentru Adevarul un interviu in care explica, pas cu pas, traseul Republicii Moldova spre calea cea dreapta, Uniunea Europeana. Premierul crede ca in 10-15 ani e posibila si aderarea, care va insemna o reunificare fireasca cu toate tarile UE, inclusiv cu Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )