Libnet.ro
UNICEF

11:00

Drumul spre Rio trece prin Zurich! De la ora 15.00, Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul LIVE tragerea la sorti a meciurilor de baraj

Adevărul Adevărul,
Drumul spre Rio trece prin Zurich! De la ora 15.00, Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul LIVE tragerea la sorti a meciurilor de baraj

De la ora 15, in direct la Adevarul LIVE si livetext pe www. adevarul. ro puteti urmari tragerea la sorti a meciurilor de baraj pentru Cupa Mondiala. in urne se va afla si Romania, care isi afla adversarul. continuă pe Adevărul

CM de fotbal, tragere la sorti: Romania afla azi pe cine va intalni in baraj (de la ora 15:00)

Astazi, la Zurich, va avea loc tragerea la sorti a partidelor din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Tricolorii se pot duela cu Croatia, Ucraina, Portugalia sau Grecia. Tragerea la sorti va fi Live Text pe HotNews. ro de la ora 15:00.

LIVE TEXT CM de fotbal, tragere la sorti: Romania afla azi pe cine va intalni in baraj (de la ora 15:00)

Astazi, la Zurich, va avea loc tragerea la sorti a partidelor din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Tricolorii se pot duela cu Croatia, Ucraina, Portugalia sau Grecia. Tragerea la sorti este Live Text pe HotNews. ro.

Dusa: Militarii americani care se retrag din Afganistan vor trece prin baza Kogalniceanu si Portul Constanta

Soldatii americani care se vor retrage din teatrele de operatii din Afganistan vor putea sa se intoarca in Statele Unite prin Romania, folosind baza de la Kogalniceanu si Portul Constanta, in urma unui acord.

Mircea Dusa: Militarii americani care se retrag din Afganistan vor trece prin baza Kogalniceanu si Portul Constanta

Soldatii americani care se vor retrage din teatrele de operatiuni din Afganistan vor putea sa se intoarca in Statele Unite prin Romania, folosind baza de la Kogalniceanu si Portul Constanta, in urma unui acord pe care Romania si SUA l-au discutat la Pentagon, unde ministrul Apararii, Mircea Dusa, a efectuat o vizita oficiala.

Militarii americani care se retrag din Afganistan vor trece prin baza Kogalniceanu.

Oldatii americani care se vor retrage din teatrele de operatii din Afganistan vor putea sa se intoarca in Statele Unite prin Romania, folosind baza de la Kogalniceanu si Portul Constanta, in urma unui acord pe care Romania si SUA l-au discutat la Pentagon, unde ministrul apararii, Mircea Dusa, a efectuat o vizita oficiala, potrivit Agerpres. Am discutat n. r. cu secretarul american Charles Hagel) si despre modul in care putem coopera, in cursul anului viitor, impreuna, pe transportul .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )