Libnet.ro
UNICEF

14:00

DSP Alba propune ridicarea carantinei in Alba Iulia si alte cinci localitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DSP Alba propune ridicarea carantinei in Alba Iulia si alte cinci localitati

Alba Iulia si alte cinci localitati din judetul Alba ar putea sa iasa din carantina astazi. Masura a fost impusa acum 14 zile, iar Directia de Sanatate Publica este de parere ca situatia s-a imbunatatit in privinta raspandirii noului coronavirus. Astfel, DSP Alba va propune Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) incetarea carantinei in localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud, ca urmare a scaderii numarului de imbolnaviri, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

DSP Alba propune ridicarea carantinei in Alba Iulia si alte cinci localitati, unde rata de infectare a scazut

DSP Alba va propune Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta incetarea carantinei in localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud, ca urmare a scaderii numarului de imbolnaviri.

DSP Alba propune incetarea carantinei in Alba Iulia si in alte 5 localitati

Masurile de carantinare pentru Alba Iulia, Sebes, Blaj, Cugir, Abrud si Ciugud nu vor mai fi prelungite dupa 30 noiembrie. Directorul Directiei de Sanatate Publica DSP) Alba, Alexandru Sinea, a anuntat,.

INSP a avizat favorabil ridicarea carantinei in cinci localitati din Alba. Un singur oras nu are punctajul necesar

INSP a dat aviz favorabil propunerii DSP Alba pentru iesirea din carantina a localitatilor Alba Iulia, Blaj, Sebes, Abrud si Ciugud. Nu a fost avizata ridicarea carantinei la Cugir.

Municipiul Alba Iulia si alte cinci localitati din judet ies din carantina

Localitatile Alba Iulia, Blaj, Sebes, Abrud, Ciugud si Craciunelu de Jos ies din carantina, incepand de marti, insa vor trebuirespectate in continuare mai multemasuri pentru limitarea.

Patru aparate de testare pentru COVID-19, in dotarea DSP Alba. Se pot prelucra zilnic 1.500 de teste

Un nou aparat Real Time RT) - PCR, cel de-al patrulea de acest gen, a intrat in dotarea Laboratorului Directiei de Sanatate Publica DSP) Alba.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )