Libnet.ro
UNICEF

11:30

DSP Iasi face ancheta epidemiologica la Targu Frumos dupa ce preotul a fost confirmat cu coronavirus

România Liberă România Liberă,
DSP Iasi face ancheta epidemiologica la Targu Frumos dupa ce preotul a fost confirmat cu coronavirus

Directia de Sanatate Publica Iasi a declansat o ancheta epidemiologica in localitatea Targu Frumos, . continuă pe România Liberă

Un preot si un dascal din Targu Frumos, confirmati cu coronavirus: Au umblat cu molifta

Coronavirus face victime la biserica, chiar in Saptamana Mare. Preotul si dascalul din Targu Frumos, Iasi, au fost confirmati cu coronavirus. Zilele trecute, ei au mers cu molifta, iar acesta este un motiv pentru care se doreste sa se incheie cat mai repede ancheta epidemiologica demarata de reprezentantii DSP Iasi.

Targu Frumos: Ancheta epidemiologica dupa ce preotul si dascalul unei biserici au fost confirmati cu coronavirus. Cei doi au mers cu molifta pe la casele credinciosilor

Directia de Sanatate Publica Iasi a declansat o ancheta epidemiologica in localitatea Targu Frumos din jud. Iasi, dupa ce preotul si dascalul unei biserici pe rit vechi au fost confirmati cu coronavirus.

inca un oltean infectat cu noul coronavirus. Este un pensionar din Slatina. DSP desfasoara ancheta epidemiologica

Al 13-lea caz al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost confirmat in Olt. Este un pensionar, ancheta epidemiologica fiind in desfasurare.

Dosar penal in cazul a doi medici de la Spitalul Gerota, care au mintit in ancheta epidemiologica

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de zadarnicire a combaterii bolilor si fals intelectual, dupa ce un medic de la Spitalul 039;039;Dimitrie Gerota039;039;, care stia ca a intrat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )