Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dubai. Arabii vor sa construiasca cel mai mare mall din lume

Antena3 Antena3,
Dubai. Arabii vor sa construiasca cel mai mare mall din lume

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa. continuă pe Antena3

Cel mai mare mall din lume va fi construit in Dubai

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa criza financiara mondiala din 2008-2009, transmite Bloomberg, potrivit surselor de presa.

Cel mai mare parc solar din Romania se deschide saptamana viitore. Centrala se afla la Isaccea

Cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW, va fi pus in functiune saptamana viitoare, la Isaccea, informeaza Mediafax. Energia produsa de Centrala Fotovoltaica Isaccea va asigura consumul a.

O firma brasoveana a investit peste 13 milioane de euro in cel mai mare parc solar din Romania

Compania brasoveana RaRa Parc a anuntat ca va pune in functiune la Isaccea in cursul saptamanii viitoare cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW.

Cel mai mare parc solar din Romania va fi deschis la Isaccea

Firma RaRa Parc, din Brasov, va pune in functiune la Isaccea, saptamana viitoare, cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW. Energia produsa de Centrala Fotovoltaica Isaccea va asigura consumul a 4. 000 de gospodarii.

Parcul eolian din Dobrogea, cu 240 de turbine instalate, este cel mai mare din Europa

Parcul eolian Fantanele-Cogealac functioneaza, incepand de joi, la capacitate maxima, si a devenit astfel cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa. Prima turbina eoliana a fost lansata pe 1 iunie.

Cel mai mare actionar al Bucur Obor vrea sa cumpere 5% din firma

Laurentiu Postovaru, cel mai mare actionar al Bucur Obor BUCU), firma care detine centrul comercial cu acelasi nume din Capitala, vrea sa isi majoreze participatia la aproape 42% si lanseaza o oferta prin care vrea sa cumpere 5% din actiunile firmei, pentru 2 milioane lei 442. 000 de euro).

Business report: Cum arata cel mai mare parc eolian din Europa. Este in Romania; Rovinieta prin SMS si internet, de saptamana viitoare; Penalitati pentru stat: firmele vor putea sanctiona institutiile daca intarzie plata facturilor

Licitatiile pentru deszapezire s-au blocat pe autostrada Cernavoda-Constanta. De ce nu vrea nimeni un contract 1,6 milioane de euro. Soferii care vor dori sa circule in aceasta iarna pe autostrada. Top 10 cei mai tari oameni de afaceri romani. Cele mai promitatoare afaceri romanesti apartin unor oameni de afaceri mai mult sau mai putin cunoscuti care activeaza in cele mai diverse domenii. Industria farmaceutica.

Italienii vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume.

Enologii italieni vor sa investeasca 8 milioane de euro in apropierea localitatii Pestera, judetul Constanta, pentru a produce acolo cel mai bun sortiment de vin din lume, relateaza Agerpres. Primul sortiment de vin realizat in Romania pe domeniul Bogdan, in apropierea localitatii Pestera din judetul Constanta, va aparea pe piata in 2013, urmand ca alte sase sortimente de vin sa fie produse incepand cu 2014. Avem ambitia sa producem aici cel mai bun vin din lume, pentru ca am gasit un teren .

Italienii vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume

Enologii italieni vor sa investeasca 8 milioane de euro in apropierea localitatii Pestera, judetul Constanta, pentru a produce acolo cel mai bun sortiment de vin din lume, relateaza Agerpres. Primul sortiment.

Faze Tari: Creatura care i-a lasat muti pe oamenii de stiinta! Nimeni nu stie ce animal e asta si cum a ajuns pe Pamant; Chinezii ridica cea mai mare cladire din lume in 90 de zile; Sute de minore si-au facut operatii estetice la organele genitale, pentru

A murit in cel mai stupid mod posibil, din cauza unui peste! Uite cum a fost posibil asa ceva! Un pescar din Brazilia a suferit un sfarsit tragic si apropae stupid dupa ce a pus. Si-a desfigurat chipul. Cum arata inainte si dupa operatia estetica. Aparitia operatiilor estetice au venit la pachet cu nenumarate beneficii, dar si lucruri negative.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )