Libnet.ro
UNICEF

06:15

La dubla impunere suntem caz-unicat in Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
La dubla impunere suntem caz-unicat in Uniunea Europeana

Romania, singura tara din UE care nu a reusit sa elimine dubla impunere pentru niciunul dintre cazur. continuă pe România Liberă

Masinile diesel si pe benzina, aproape de a fi interzise in Uniunea Europeana. De cand s-ar lua masurile drastice

Danemarca si alte zece state din Uniunea Europeana cer interzicerea definitiva a veiculelor diesel si pe benzina. Conform unui studiu Greenpeace, singura cale pentru a diminua incalzirea globala este interzicerea tuturor masinilor care functioneaza pe carburanti. Masiile diesel si pe benzina, aproape sa fie interzise in UE Danemarca, sustinut ca de inca alte zece state .

VIORICA DANCILA: Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana

Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana si va consolida pacea, solidaritatea, prosperitatea in regiunea balcanica, a declarat premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, la evenimentul de semnare a Declaratiei comune privind integrarea tarilor din Balcanii de Vest in UE, informeaza Agerpres.

11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina. Care este motivul

Vestea ca 11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina a venit la inceputul acestei saptamani. in cateva dintre respectivele state deja au fost puse in practica anumite masuri, pentru posibilele reglementari. Ce tari UE cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina? Atat Danemarca, dar si alte zece state ce fac .

Aparare, Securitate si Intelligence pentru Uniunea Europeana

Palatul Parlamentului a gazduit, in aceste zile, o reuniune internationala cu o tematica si un format aparte in organizarea EURODEFENSE Romania, Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala a Camerei Deputatilor, ICI - Institutul National de Cercetare - Dezvoltare in Informatica Bucuresti, Fundatia Colegiului National de Aparare, Asociatia Absolventilor IHEDN in Romania, I F Ideea Factory si Critical Infrastructure Protection Forum. Reuniunea a prilejuit numeroase interventii, contributii si propuneri.

Dan Nica, respins de Comisia Europeana. Romania trebuie sa trimita o a treia propunere pentru portofoliul de comisar european

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar fi respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Romania va fi nevoita astfel sa trimita o a treia propunere.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )