Libnet.ro
UNICEF

00:07

Duminica e Ziua Copilului. Romania are peste doua milioane de locuitori cu varsta mai mica de 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Duminica e Ziua Copilului. Romania are peste doua milioane de locuitori cu varsta mai mica de 10 ani

Romania are putin peste doua milioane de copii cu varsta mai mica de 10 ani potrivit unui anunt facut vineri de Statistica, cu doua zile inainte de Ziua Copilului. E dificil de spus pana la ce varsta esti considerat copil, dar structura de varsta a populatiei este urmatoarea: 0-4 ani, 1. 902 5,0%); intre 5- 9 ani, 1. 569 5,3%); intre 10-14 ani, 1. 138 5,4%); intre 15-19 ani 1. Din numarul total al nou-nascutilor inregistrati in anul 2013 cu domiciliul in Romania, 176. 013 copii s-au nascut in Romania, iar 22. 203 s-au nascut in strainatate, se mai arata in comunicatul INS. continuă pe Hotnews

Mall Promenada gazduieste, de Ziua Copilului, evenimentul Academia de joaca

De Ziua Copilului are loc cea de-a doua editie a evenimentului Academia de joaca. Organizatorii spun ca este vorba despre cel mai mare eveniment dedicat invatarii prin distractie.

Interviu VIDEO Ministrul delegat pentru Energie: In ultimii 5-6 ani, s-au cheltuit peste 100 milioane de euro pe studii de fezabilitate care nu au dus la nicio finalitate/ Iesirea Hidroelectrica din insolventa ar putea fi intarziata din cauza unui judeca

Marile proiecte din domeniul energetic in care este implicat statul trebuie prioritizate astfel incat sa nu mai fie risipiti banii pe tot felul de studii, considera ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. S-au cheltuit peste 100 milioane de euro pe diverse studii de fezabilitate in ultimii 5-6 ani. Nu se poate, este foarte mult, iar acele studii nu au dus la nicio finalitate, a declarat Razvan Nicolescu intr-un interviu acordat HotNews. ro. Acesta a vorbit si despre riscul ca Hidroelectrica sa nu iasa din insolventa pana la sfarsitului anului, ci mai tarziu, din cauza problemelor cu justitia pe care le are judecatorul care s-a ocupat de cazul acestei companii. Vezi in interviu despre ce judecator este vorba. Ministrul a mai spus ca banii pe care ii va obtine statul din listarea a 51% din actiunile Electrica vor ramane in companie. De asemenea, a afirmat ca este posibil ca in locul oleoductului Constanta-Trieste sa fie construita o conducta de la Pitesti la Pancevo Serbia).

Daniel Constantin explica de ce Romania are o productivitate agricola mica

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, marti, ca Romania are o productivitate agricola mai mica decat multe tari din UE si pentru ca foloseste mai putine ingrasaminte la hectar, ceea ce reprezinta o grija mai mare pentru mediu .

De ziua copilului, accesorii colorate si trendy

Asa se anunta liniile de produse pentru copii ce vor fi expuse la TENDENCE 2014 Frankfurt, 30 august - 2 septembrie), cel mai mare targ de bunuri de larg consum din a doua jumatate a anului.

Alro va realiza investitii de peste 14 milioane dolari

Producatorul de aluminiu Alro Slatina va implementa, in acest an, investitii de 14,225 milioane de dolari pentru sustinerea procesului de productie existent, sustine un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.

Romania are al doilea cel mai redus cost din regiune pentru infiintarea unui SRL

Romania se afla pe locul al doilea in regiune in ceea ce prive and ste costurile pentru infiin and tarea unei societa and ti cu raspundere limitata SRL), ca aport la capitalul social, respectiv 45 de euro, potrivit unui studiu realizat de Accace, transmite un comunicat remis redactiei.

Heineken Romania are un nou director al lantului de aprovizionare

Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain lant de aprovizionare) al Heineken Romania, incepand de la 1 iunie, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3305 seconds )